Повријеђен отац и три малољетне кћерке код Калиновика

М.С. из Калиновика и његове три малољетне кћерке повријеђени су у саобраћајној несрећи која се десила када је аутомобил „мицубиши“ слетио с пута и преврнуо се у мјесту Грајисељићи код Калиновика.

Република Српска 03.11.2022 | 18:54
Повријеђен отац и три малољетне кћерке код Калиновика

Из Полицијске управе Фоча саопштили су да се несрећа десила јуче те да  је једна малољетна особа повријеђена теже, а три особе задобиле су лакше повреде.

Сазнајемо да је лакше повријеђен возач аутомобила М.С. и двије његове кћерке, док је трећа задобила теже повреде. Дјевојчице су сједиле на задњем сједишту аутомобила. 

-  Повријеђенима је пружена медицинска помоћ у Универзитетској болници Фоча. Увиђај саобраћајне незгоде су обавили полицијски службеници Полицијске станице Калиновик, а о свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је наложио да се предузму све мјере и радње на документовању кривичног дјела угрожавање јавног саобраћаја - рекли су у полицији.

(Глас Српске   Фото:БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милорад

03.11.2022 18:39

Путеви су ко да смо у Афганистану.Власт на апаратима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.11.2022 08:54

Па повећали су буџет предсједника он ће се за то побринути треба му само рећи ипак се он не вози тим путевима не зна човјек више користи хеликоптер

ОДГОВОРИТЕ