Бивши министар суспендован због пријаве за ријалити

Бившег британског министра здравља Мета Хенкока, који је водио овај ресор током пандемије ковид-19, суспендовала је владајућа Конзервативна партија, јер се пријавио за ријалити програм у дивљини „Ја сам славна личност, избави ме одавде“, преноси Ројтерс.

Свијет 01.11.2022 | 14:29
Бивши министар суспендован због пријаве за ријалити

Конзервативна партија је саопштила да је суспендовала Хенкока из странке, након што је обавештена да ће он отићи у Аустралију да учествује у емисији док траје заседање парламента.

"Након разговора са Метом Хенкоком, размотрио сам ситуацију и верујем да је ово питање довољно озбиљно да покрене његову тренутну суспензију", саопштио је данас Сајмон Харт, званичник конзервативаца који је задужен за партијску дисциплину.

Хенкок, који је 2021. поднео оставку јер је прекршио меру физичког дистанцирања у време пандемије, недуго пошто су се у медијима појавиле фотографије како љуби сарадницу Ðину Коладанђело, придружиће се поп певачу Боју Џорџу, бившем рагбисти Мајку Тиндалу и фудбалерки Џил Скот, на снимању ријалити програма у Аустралији, преноси Ројтерс.

У вишенедељном ТВ шоу који се снима у дивљини, познате личности се срећу са бројним изазовима, као што су једење инсеката и окружење пуно змија, пре него што буду елиминисани из такмичења јавним гласањем, наводи британска агенција.

(Тањуг/ фото: рте.ие)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

"

01.11.2022 13:52

ВИДИТЕ, ДА И КОД ДРУГИХ БУДАЛЕ ИСПЛИВАЈУ У ПАРЛАМЕНТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

01.11.2022 14:39

Јесте.ово је једна ласта а код нас је јато.

Name

Мирослав

01.11.2022 23:46

Има их у изобиљу. Ми смо поцетници, приправници за њих.