АТОС БАНК са најмлађима обиљежила Свјетски дан штедње

Обиљежавајући Свјетски дан штедње АТОС БАНК а.д. Бања Лука је ове године угостила ученике четвртог и петог разреда Основне школе „Никола Тесла“, за које је организован Дан отворених врата у оквиру којег су се кроз занимљиве приче упознали са радом и начином функционисања Банке. 

Република Српска 31.10.2022 | 17:08
АТОС БАНК са најмлађима обиљежила Свјетски дан штедње

Кроз њихову забавну банкарску руту испред АТОС БАНК а.д. Бања Лука водила их је Весна Рачић, руководилац Филијале Бања Лука у пратњи Службе маркетинга и комуникација ове Банке.   
      
„За нас као Банку Свјетски дан штедње ја јако важан, а овај пут смо домаћини ученицима четвртог и петог разреда Основне школе „Никола Тесла“, која су имала прилику да се кроз забавне приче прилагођене њиховом узрасту упознају са важностима штедње.

Дјеца од малих ногу треба да уче о вриједности новца и њиховом паметном управљању, а АТОС БАНК настоји да на овај начин, кроз занимљиве поруке стимулише дјецу и помогне им да развију навику штедње.“ изјавила је овим поводом Каролина Каралић, портпарол ове Банке.

АТОС БАНК а.д. Бања Лука Свјетски дан штедње посветила је најмлађим штедишама који су наша будућност и који су се уз дружење са запосленима забавили и изразили радост због чињенице да су имали прилику да се упознају са радом Банке, а овим поводом ученици су добили и пригодне поклоне.  

Све информације о штедним производима АТОС БАНК а.д. Бања Лука можете пронаћи на званичној интернет страници банке www.атосбанк.ба.

(ПР)