Познати о трагедији: "Нема више људи, само звијери"

​Поводом смрти Младена Дулића из Лакташа који је извршио самоубиство, због видео снимка на којем је исмијаван приликом доласка да тражи посао на пумпи, огласиле су се познате личности.

Република Српска 31.10.2022 | 08:33
Познати о трагедији: "Нема више људи, само звијери"

Глумац, Мирај Грбић, ширем аудиторијуму познат као Чомбе из серије "Луд, збуњен, нормалан" се огласио из Лос Анђелеса поводом овог немилог случаја.

"Чим питате ко ово осјећа, можете се одмаћи од те особе која је повријеђена, коју боли, која нема наде, која је сломљена, која је измучена од било кога. Када се одмакнете видјећете да ви заправо нисте та особа. Ви само имате то искуство, ви сте пуно више од тога, ви сте цијели свемир. Ви сте све што постоји. Ви само имате искуство људско.

Пјевач, Владо Георгиев се огласио на свом Тwиттер налогу уз писање: "Добро га упамтите. Мислим исто што и већина, почео је. Овај одвратни гмаз је први почео. Али, без ПУБЛИКЕ (многих од вас који 24/7 распирујете мржњу и насиље) све то овом дечку не би било неиздрживо. И не би се убио да га наког оваквих гадова ПУБЛИКА није докусурила.

"Његова колегица са естраде, Марија Шерифовић је оставила можда и најгласнију поруку поводом Дулићевог самоубиства. Музичарка је само написала: "Нема висе људи. Само звери" уз знак сломљеног срца.

Подсјећамо, Вељко Тришић (44) радник бензинске пумпе и Дражен Кудра (30) из Лакташа ухапшени су због снимка на којем се налази Младен Дулић, сазнале су "Независне".

Мотив самоубиства није познат, али шокирани корисници друштвених мрежа захтијевају да се овај случај у потпуности истражи.

Независне новине

Коментари / 21

Оставите коментар
Name

WУК

31.10.2022 07:57

ОВА ДВА ГАДА САМО ОБЈЕСИТИ НА ТРГУ ЗА НОГЕ И КАМЕНОВАТИ. А ТО СТО СУ УХАПСЕНИ ТО НИЈЕ НИСТА. У ОВОЈ ДРЗАВИ СТО ГОД ДА СЕ ДЕСИ НЕМА ПОТРЕБЕ ИЦИ У ПОЛИЦИЈУ. ТО НИСУ ЗАСТИТНИЦИ НАРОДА ТО СУ ЛУПЕЗИ. КАКО СУ ИХ УХАПСИЛИ ТАКО ЦЕ ИХ ПУСТИТИ УЗ НОВЦАНУ КАЗНУ.СВЕ ЈЕ КРИВА ОВА НАКАРАДНА ВЛАСТ СВЕ ЈЕ КОРУМПИРАНО,СВЕ ЈЕ ЛАЗ И ЗЛО. СРАМ ДА ИХ БУДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

31.10.2022 09:31

Која два гада? Ок, знам на кога алудираш, а шта ћемо са стотинама и стотинама гадова што су се младићем шпрдали и изругивали на тзв друштвеним мрежама а сада сасвим сигурно ти исти с "великом тугом" жале недужног Дулића на овим истим мрежама. Лицемјерно је то.

Name

За Ало

31.10.2022 12:54

Да није било горенаведена, два гада, остали не би имали на основу чега, збијати неумијесне шале! Дакле, они су главни кривци!

Name

Нострадамус

31.10.2022 08:43

Има људи само сто су звијери превладале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакташи

31.10.2022 09:11

Закон џунгле,режимски рецепти,сатри сав нормалан свијет.У овој земљи је све у шапама звијери:полиција,судство,школство,привреда......Како каже главни истребљивач племенитих,добрих и паметних људи:"Неможе нам нико ништа". Сјеме сваког зла је поново посејано крађом избора. Покој души младог човјека,породици искрено саучешће.Ко зна шта и нас чека у овој лоповској држави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Лакташи

31.10.2022 13:05

Па не дајте, борите се; ви сви знате да нисте гласали за главног истребљивача, и онда му не дајте да још једном зајаше на 4 године, јер послије њега је на реду његов син, да и он јаше једно 30 љета! На улице људи, недајмо на се!

Name

Ноле

31.10.2022 09:15

На залост,они могу одговарати само за неовластено снимање и ниста друго.Али не треба им веца казна него зивјети с тим да је неко изврсио самоубиство због твоје неслане сале.Мада,по мени,веци су кривци ови сто су исмијавали ово дијете по друственим мрезама.Не знам какви су ти коментари,немам друствене мрезе,па то и не пратим,али се он убио због њихових коментара,то је оцигледно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

31.10.2022 09:21

Спавај у миру божијем добри неискварени човјеку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

31.10.2022 09:22

Ово је последица болести режима који већ годинама, користећи полицију и све друге институције, застрашује народ, а штити криминалце и омогућава им да некажњено раде шта желе, убијају, краду, отимају, силују, уцењују...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глигор

31.10.2022 09:26

Ево слике данасњег друства,они сто позивају на правду за сву дјецу кобајаги нико од њих да се огласи поводом овог слуцаја .Себицност,самозивост и сл особине данас су уобицајене риједак је цовјек да истински и искрено саосјеца са другим бицем вец само гледа свој интерес а глуми саосјецање.Бљуц...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пр

31.10.2022 09:27

ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

31.10.2022 10:21

Човјек је човјеку вук стара пословица кија у једној реченици показује друство у коме живимо,нажалост???

Name

ОО7

31.10.2022 09:40

Ништа бољи ниси ни они што су давали коментаре тог назови видеа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕСИПАЈМО ВИСЕ ГОРИВО ⛽

31.10.2022 10:38

НЕСИПАЈМО ГОРИВО НА ГЛИГИЦ ПУМПИ.. НЕСИПАЈМО ⛽ ⛽ ⛽ ⛽ ⛽ ⛽ ⛽ ⛽ ⛽ ⛽ ⛽ ⛽ ⛽ ⛽.... НА ГЛИГИЦА ПУМПИИИИИИИ.. ? ? ? ? ? ? ? ? ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ВУК

31.10.2022 10:48

У ПРАВУ СИ. ПОЛИЦИЈА САМО ДОЂЕ НА ГОТОВ ЧИН И СЛИКА. ЗА ПРИЈЕ НЕМА НИ ЛОГИКЕ. ОНАЈ МОМАК ИЗ СРПЦА БИО КОД ДР. И НИЈЕ НИШТА ПОДУЗЕТО. ОВАЈ САДА МЛАДЕН, ИСТО ДИЈЕТЕ. А УВИЈЕРИ ВРЕБАЈУ. ПУСТЕ НАРАВНО КО ЈЕ ЊИХОВ. САМО ФОЛИРАЈУ. КАЗНЕ ЗА СИТНИЦЕ ОБИЧНЕ ЉУДЕ. НЕПРАВДА ВЛАДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ништа Чудно

31.10.2022 12:25

Кошаркаш исприча виц, о разбијању СДС-овца од асфалт, а раздрагана руља се смије и аплаудира ! Змаја нико није ућуткавао, сви га подстицали да псује !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спас

31.10.2022 15:23

Дотакли смо дно. Сауцесце породици постеног дјецака ције срце није издрзало увреде лудјака. Нек нам је свима Бог у помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озрен

31.10.2022 20:35

Два гада сјеме им се замело то би ја пократком поступку зуб за зуб

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

31.10.2022 22:35

Шта мислим о овом кретену то ви неби ни објавили и сигурно би био ухапшен.лака земља ово не исквареном момчићу.саучешће породици.

Name

Роки

31.10.2022 21:47

У 90% фирми има оваквих као што ова два нечовјека који оговарају,исмијавају,итд.своје радне колеге.Нек се запитају мало више ови нељуди,какве посљедице буду и како се увређена особа осјећа.Поз

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

01.11.2022 06:36

Због прошлог система и изостанка праве лустрације нема ни осуде таквог понашања које је постало балкански фолклор,у менталном склопу 'Голи оток' и Чворовић (Балкански шпијун) никад нису престали да постоје, само се мијењају ситуације. Не цијени се човјек. Како разликовати и цијенити људе од нељуди - то се учи од родитеља. Црква ући како у другима видјети Христа... Вршњачко насиље, линч, моббинг, буллинг итд. овдје су јако добро организирани - имају егзекуторе, организаторе, наручиоце, публику... САД је тек недавно донио закон против линча који је тамо углавном расно условљен. А овдје, гаји се као традиција! И случај прије мјесец дана кад се убио дечко који је бринуо о псима случај је социјалног буллинга. Осим кажњавања непосредно одговорних лица требало би испитати и тзв. социјални бацкгроунд/позадину тога и правно и социолошки јер се ради о патолошким појавама према којима је недопустиво бити равнодушан!

ОДГОВОРИТЕ