Детаљи трагедије: Након претицања мотори се сударили

Приједор је синоћ погодила велика трагедија у којој је погинуо 18-годишњи А.Л., док се његов вршњак, малољетни А.Н. бори за живот након саобраћајне несреће у мјесту Тукови.

Република Српска 29.10.2022 | 13:30
Детаљи трагедије: Након претицања мотори се сударили

Увиђајем је утврђено да је А.Л. страдао након што је дошло до директног судара његовог мотора гилера са скутером пежо којим је управљао А.Н., преносе медији.

"При резултати истраге указују да су се три мотоцикла кретала магистралним путем према Санском Мосту. На једном дијелу пута кренули су да претичу возило испред себе када је из супротног правца наишао четврти мотоцикл, скутер пеугеот. Наводно на скутеру није било упаљено свјетло, па га остали мотоциклисти нису ни видјели. Дошло је до директног судара пеугеотап и гилере, а оба возача су пала на асфалт", каже добро упућени извор.

Он додаје да је након стравичног судара, дословно "фар у фар", К.Ч. налетио на точак једног од два мотоцикла при чему се његов мотор пиаггио занио и К.Ч. је пао, али срећом без тешких посљедица.

Након несреће А.Н. је указана љекарска помоћ и хитно је пребачен у УКЦ Републике Српске у Бањалуци. Како се сазнаје његово стање је доста тешко и бори се за живот.

(Независне  Фото:Приједорданас.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар