Водитељке "Сценирања" остале без горива на путу за БН телевизију!

Вања Цамовић и Љиљана Станишић упале су у проблем на путу за Бијељину. Водитељке емисије “Сценирање” на Курир телевизији кренуле су у БН ТВ како би гостовале у емисији "Пред фајронт" код водитеља Горана Чомора, па су на једној деоници пута остале без горива.

Забава 27.10.2022 | 18:46
Водитељке "Сценирања" остале без горива на путу за БН телевизију!

Њих две су се, по свему судећ,и запричале, па је Станишићева заборавила да сврати на пумпу и напуни резервоар. Кад је погледала лампицу схватила је да ауто неће да се котрља на празно, па је свој џип паркирала на тротоару да не омета остале учеснике у саобраћају. Иако су до Бјељине прошле поред неколико бензинских станица, Станишићевој није пало на памет да стане и сипа гориво.

Ljiljanu Stanišić je zabolela glava zbog problema sa kolima<спан цласс="имгЦаптион">ЉИЉАНУ СТАНИШИЋ ЈЕ ЗАБОЛЕЛА ГЛАВА ЗБОГ ПРОБЛЕМА СА КОЛИМА<спан цласс="имгСоурце wитхЦаптион">ФОТО: КУРИР

Због тога им се и десио пех, па замало да закасне на договорено снимање. Вања није губила време већ је одмах телефонирала пријатељима из Бјељине за помоћ с озбиром на то да су њих две по први пут у овом граду. И радник оближњег стоваришта је присао да види ста се дешава.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/10/26/20/3225474_wхатсапп-имаге-20221026-ат-8.38.43-пм_фф.јпг?вер=1666872365" алт="Љиљана Станишић" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР

Љиљана је отворила хаубу, али то јој није помогло, гориво су морале да донесу у кантицама. После пола сата сипале су за прву помоћ колико И’м је било потребно да се довезу до телевизије БН, а након гостовања најпре су свратиле до пумпе и наточиле до краја.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар