Тереза Кесовија завршила у болници!

Тереза Кесовија (84) пре неколико дана је завршила у болници што је забринуло многе њене обожаватеље.

Забава 27.10.2022 | 18:01
Тереза Кесовија завршила у болници!

Тереза је завршила у Клиници за инфективне болести "Др Фран Михаљевић‘, а хоспитализована је због јаке упале поткожног ткива на десној нози. За Радио Далмацију сада је потврдила да је напустила болницу.

- Изашла сам, још нисам кући, али ћу ускоро бити. Да скупим ове прње око себе и идем. Поздрави ми мој драги Сплит - рекла им је одлично расположена Кесовија.

Открила је и да једва чека опет стане на позорницу.

- Није ништа страшно, хвала Богу. Моји добри душебрижници, здравобрижници су ту да ме упозоре да бих требало да урадим претраге. Од претрага ништа, све је у реду. Ја сам заправо здрав човек, мало у годинама, али оно што једва чекам је први концерт - поручила је пјевачица након изласка из Клинике за инфективне болести 'Др. Фран Михаљевић'.

Tereza Kesovija
ФОТО: КУРИР

Иначе, Тереза је хоспитализирана како би могла да прими антибиотик који су јој доктори давали интравенозно. Наиме, певачица је добила стрептококе и у болници је провела неколико дана, а сада ће код куће примати његу и антибиотике.

- Ја сам ту у најбољим могућим рукама, а да се стање поправља видим и сама јер ме нога све мање боли. Наравно, и даље је осећам, што је и нормално јер није то упала која ће тек тако сама од себе да нестане. Морам узимати лекове и морам лежати тако да ми је десна нога у повишеном положају. Морам 'штедети' ту ногу, али све сада иде на боље па се надам да ћу ускоро изаћи из болнице', испричала је раније за Јутарњи лист.

(курир.рс/24сата.хр)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сарајлија

27.10.2022 17:08

Е сад сам одахнуо! Хвала што сте нас Србе обрадовали, нарочито из Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ