Своје вештачко око претворио у батеријску лампу! (ВИДЕО)

Један човек који је изгубио око због рака одлучио се на најневероватнији (бизаран) начин како да надомести губитак ока претварајуц́и своје вештачко око у батеријску лампу.

Занимљивости 27.10.2022 | 16:27
Своје вештачко око претворио у батеријску лампу! (ВИДЕО)

Губитак ока може бити велики губитак, али један човек је свој губитак претворио у прилику да постане технолошко чудо преобликујуц́и своје протетично око у практичан уређај.

Уградивши батеријску лампу у око, открио је како је успео да извуче неку корист од ока које је изгубио од рака.

Објављујуц́и своју бизарну интервенцију на вештачком оку у видео снимку (доле), открио је како супер изгледа имати око које сија светлом и показао свима колико је то згодно у мраку.

Приказ снимка упаљеног очног светла док су светла у просторији била укључена и искључена, открило је колико је тачно оно што је рекао, уз напомену да је користан за читање ноц́у.

Светло из вештачког ока је довољно да осветли мрачну собу, а што је згодно уграђено у очну дупљу значи да ц́е мост вашег носа избец́и заслепљивање другог ока.

Што је још невероватније, сва технологија потребна да се његово око претвори у “блиставу светлост” може бити садржана у његовом протетском оку.Префериравши да је зове својом ‘титанијумском лампом лобање’, открио је да може да добије 20 сати светлости од једне батерије и да се на срец́у његово светлеће око не загрева.

То је прилично згодна карактеристика с обзиром на то да је уграђена у његову главу, што би даје случај са другим светлима загрејала његову главу и бол би била би неподношљива

Срец́ом, овај иновативни проналазач је напорно радио да своје блиставо око уђе у нешто што би људи заиста могли да користе.

Такође је открио да тренутно ради само са половином стварне снаге коју би могао да уложи у ствар, јер је приступ “безбедност на првом месту“ није баш толико згодан за предмете које убацујете у сопствену лобању пише  <а хреф="хттпс://www.унилад.цом/тецхнологy/ман-рицхер-билл-гатес-20221013">унилад

Људи су били апсолутно задивљени његовом генијалношц́у геџета, а неки људи који су изгубили очи питали су се да ли би могли да ураде нешто слично.

Једна особа је то описала као ‘веома цоол опцију’, а друга је похвалила став проналазача према губитку ока.

Неки су признали када би се овај тип када прошетао улицом свако ко би га видео рекао би да је видео видео Терминатора са усијаним оком.

Други су истакли да сада изгледа као измишљени ликови са роботским очима и мишљења су да он изгледа као мешавина страшног и хладног човека са “светлећим оком”

<ифраме цласс="ентеред литеспеед-лоадед" титле="YоуТубе видео плаyер" срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/Тзнyу1xхВyY" wидтх="560" хеигхт="315" фрамебордер="0" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен" дата-лазyлоадед="1" дата-срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/Тзнyу1xхВyY" дата-оригwидтх="560" дата-оригхеигхт="315" дата-лл-статус="лоадед" дата-мце-фрагмент="1">

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар