Прекинута емисија уживо: Гошћа пала у несвест! (ВИДЕО)

Након што је открила чиме треба да заменимо шећер, нутриционисткиња се онесвестила у емисији која се емитује уживо.

Занимљивости 26.10.2022 | 18:39
Прекинута емисија уживо: Гошћа пала у несвест! (ВИДЕО)

После водитељке која је доживела мождани удар у живом преносу, у емисији се у уторак онесвестила и нутриционисткиња Тереза Кокаро. Само неколико секунди након што је говорила о теми чиме можемо да заменимо шећер, нутриционисткиња је заколутала очима и срушила се.

Све се догодило у емисији "Буенос Диас Америца", а Тереза је говорила о исхрани деце. "Ако желимо да заменимо заслађиваче или шећер, треба да почнемо да користимо кокос, горки какао, цимет", рекла је нутриционисткиња док је с колегама разговарала о томе како на те промене навићи малишане.

"У реду је ако дете оде на рођендан и поједе нешто слатко…", рекла је у наставку, а онда су водитељи и гледаоци приметили да замуцкује. Тереза је потом изгубила свест, водитељи су притрчали у помоћ, а програм је прекинут.

Неколико дана касније, медији су саопштили да се нутриционисткиња осећа добро, а портали су пренели да су јој лекари саветовали да обави кардиолошке прегледе. Подсетимо, водитељка која је извештавала о отказаном лансирању НАСА ракете, Џули Чин, хитно је пребачена у болницу након што је доживела мождани удар у студију. У једном тренутку се извинила гледаоцима и рекла да се не осећа добро, после чега се није вратила у студио.

Погледајте тренутак у ком се нутриционисткиња онесвестила:

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/xбЗу4Ц1ибW8" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

(Мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар