Стоја не личи на себе, сви се питају шта јој се десило!?

Стоја Новаковић никада није крила да је посећивала естетског хирурга и кориговала шта год је желела, а сада је, након последњег наступа, поново покренула гласине да је ишла на ботокс.

Забава 25.10.2022 | 20:36
Стоја не личи на себе, сви се питају шта јој се десило!?

Наиме, певачица се појавила на концерту и изазвала лавину коментара где се многи питају шта јој се десило.

- "Ово је језиво", "Шта се десило жени са лицем?" - само су неки од коментара које су оставили корисници Твитера и ТикТока испод снимака са поменутог наступа.

@ун_по_2 #стоја #стојаинституција #фyп #форyоу #форyоупаге #вирал #виралвидео #виралтикток #популар #популарцреатор #популарвидео #трендинг #тренд #трендy #балкан #балканмусиц #балкантикток #балканфyп #тиктокнеwс #балканфyпаге #босна #србија #србијатикток #србијафyп #србијавирал #србијавиралвидео #популарно #вирално #тикток #тиктоквирал #тиктокфyп #тиктоктрендинг #затебе #затебестрана #затебестраница #затебебалкан #хрватска #босна_и_херцеговина #србија?? #перте #пластиц ♬ оригинал соунд - ⚡?????.????⚡

Подсетимо, певачица је, како се својевремено спекулисало, ишла и на липосукцију, али је све што је радила да побољша изглед било контрапродуктивно зато што обожаваоци нису хтели да је чују за њу као тамо неку мршавицу јер су навикли да је онако народски здрава и једра и да на њој све пуца.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/04/24/22/2998301_сцреенсхот-18_фф.јпг?вер=1666679372" алт="Стоја, Стојанка Новаковић Стоја" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ГРАНД/ИЗПРОФИЛА

- Једно време сам била смршала, нисам јела ништа. Била сам гладна. Пила сам сокове све време. Имала сам савршену линију, сада већ давне, 2003. Променила сам лични опис, али људи ме нису прихватили. Тада су почели да ме пљују. Говорили су да сам никаква. После сам се опет предала храни да им угодим.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар