Под вашим вођством СРБ постала важан фактор у региону

Предсједник Партије демократског прогреса, Бранислав Бореновић, упутио је предсједнику Српске напредне странке Александру Вучићу, као и свим члановима и симпатизерима СНС-а, честитку поводом четрнаест година од оснивања странке. 

Република Српска 21.10.2022 | 12:56
Под вашим вођством СРБ постала важан фактор у региону

- У претходних четрнаест година, СНС је израсла у убједљиво највећу и најјачу странку у Србији и у овом дијелу Европе. Под вођством СНС-а, Србија се препородила и постала најзначајнији регионални фактор. Србија напредује, гради се, ради, долазе значајни инвеститори, што је најбољи показатељ да је сигурна и стабилна земља.

Водећи се вриједностима мира и сарадње, поготово регионалне, увијек имате испружену руку пријатељства према свима. Данас је Србија у могућности да помогне Републици Српској вриједним и значајним капиталним пројектима, а ми смо на томе вјечно захвални. У увјерењу да ћете још дуго бити најзначајнији политички фактор у Србији и највећа странка у региону, још једном упућујем искрене честитке поводом рођендана Српске напредне странке – наводи се у честитки. 

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

СНС

21.10.2022 11:15

Браво Вучићу, само напред, много си помогао Републици Српској, али окани се Милорада, чега се он дочепа он преполови ...он је Хрватски човјек лажов, лопов и криминалац ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2022 16:11

Па као Вучић не зна шта ради Додик.