Енрике Инглесијас одриче се очевог наследства и богатства!

Певач Енрике Иглесијас одриче се наследства очевог богатства, пишу шпански медији. Планетарно популарни Енрике син је такође успешног шпанског певача Хулија Иглесијаса, али они већ годинама нису у добрим односима.

Забава 17.10.2022 | 20:37
Енрике Инглесијас одриче се очевог наследства и богатства!

"Њихов однос никад није био најбољи, годинама се не чују, чак ни телефоном. Енрике осећа да је своју каријеру стварао без очеве помоћи", пише Ел Национал.

 
Enrike Iglesijas
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Енрике је због тога одлучио да одбаци наследство на које је имао право као једно од осморо Хулијове деце. Није да му је оно потребно, с обзиром на то да се његово богатство процењује на 100 милиона евра, а његове супруге, бивше тенисерке Ане Курњикове, на 60 милиона.

Ипак, процењује се да Хулио има богатство у вредности од 800 милиона евра, па би Енрике имао право на чак 100 милиона. Хулио Иглесијас је своје богатство делом стекао врло успешном певачком каријером, али и улагањем у некретнине у Доминиканској Републици.

Власник је вила у Мајамију и на Бахамима, има и приватни млазњак вредан 45 милиона евра, марку вотке, вински подрум, ресторане, колекцију аутомобила, удео у козметичким компанијама и још много тога.

(Курир.рс/ Ел Национал)

Коментари / 0

Оставите коментар