АТОС БАНК од ове сезоне уз Градско позориште Јазавац 

АТОС БАНК а.д. Бања Лука годинама уназад настоји да кроз ангажмане на пројектима друштвене одговорности ради на стварању чврстих веза са заједницом у којој послује и бољем разумијевању њених потреба, а од ове године покровитељ је сезоне Градског позоришта Јазавац. 

Република Српска 17.10.2022 | 15:06
АТОС БАНК од ове сезоне уз Градско позориште Јазавац 

“Желим, прије свега, да изразим велико задовољство што смо од ове сезоне поносни пријатељи Градског позоришта Јазавац, чији рад изузетно поштујемо и пратимо, те смо из тог разлога одлучили да дамо пуну подршку овом позоришту, које годинама уназад  даје велики допринос развоју културе и позоришне умјетности.

Стратешки смо усмјерени на подршку свему ономе што вриједи и што је значајно. Сматрамо да улагањем у културу његујемо статус друштвено одговорне финансијске институције, те самим тим пружамо подршку заједници у којој послујемо.

Такође нам се ближи и четрнаест Међународни фестивал глумца Заплет те ћу искориститии прилику и екипи из Градског позоришта Јазавац пожељети срећу и успјех, и сигурна сам да ће овај фестивал као и увијек окупити велики број поштовалаца позоришне умјетности, а АТОС БАНК а.д. Бања Лука ће бити ту, пратећи и подржавајући све оно што ово позориште ради.“ изјавила је овим поводом Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација. 

Љубиша Савановић, организатор Градског позоришта Јазавац и селектор овогодишњег Међународног фестивала глумца ЗАПЛЕТ 14 захвалио се овој Банци на подршци и изразио задовољство што су од ове године уз њих, те што су препознали значај свега онога што они као позориште раде.  

АТОС БАНК а.д. Бања Лука ће настојати и даље да кроз ангажмане на пројектима друштвене одговорности доприноси стварању бољег и напреднијег окружења за све нас.

Ваша АТОС БАНК а.д. Бања Лука

(ПР)