Погледајте докле иду лажи Додикових плаћеника

Е ако је и од плаћеника режима, превише је лажи, које ових дана пласирају у јавност само да би прикрили како је режим покушао да украде гласове и тако прекроји народну вољу исказану на изборима 2. октобра. 

Република Српска 15.10.2022 | 18:41
Погледајте докле иду лажи Додикових плаћеника

Ако је побједа Милорада Додика чиста као суза због чега режим има потребу да свакодневно из уста "плаћених" аналитичара. режимских медија и присталица режима има потребу да "бљује ватру" на Јелену Тривић, која је била противкандидат у трци за предсједника Републике Српске.

То у старту само говори да режим зна шта су радили у изборној ноћи, што је наговијестила и Додикова реченица изречена око пола ноћи да ће "он побиједити и да ће листе за Парламент БиХ и НСРС бити доминантне толико да ће имати више гласова него заједно све странке опозиције и позиције које су биле коалициони партнер СНСД-а".

Због чега се режим не мири одлуком о контролном бројању ако су чисти, питање је које се намеће нормалном бирачу у Републици Српској али и региону.

Да нешто не штима у Додиковој рачуници види се и голим оком, не само оним бројним доказима изнесеним претходних дана о изборним крађама гласова, као и народним бунтом исказаним на два протесна скупа у Бањалуци, гдје је било више десетина хиљада људи који су тврдили да су покрадени на избоима.

И док Јелену Тривић један дан везују за њемачког, други дан за британског, затим за америчког човјека, заборављају да су управо они Савез независних социјалдемократа са Милорадом Додиком изашли из "шињела" западних моћника и то оних најозлоглашнијих какава је била администрација Била Клинтона са Мадлен Олбрајт, државном секретарком за спољну политику. 

Зна се и ко има искуства у рушењу легано изабраних предсједника, а један од њих је био и Никола Полашен. Треба ли подсјећати да је то управо радио Милорад Додик.

Умјесто да чекају исход контролног бројања гласачких листића за предсједника Републике Српске, режим је ангажовао плаћене аналитичаре, који имају задатак да измишљају којекаве сценарије, скројене у комитетским одајама.

Један од тих сценарија је саопштио и Џевад Галијашевић, који, преко једног портала у Црној Гори, се позива на тајне америчке документе, њему доступне, да је Јелена Тривић са највећом америчком обавјештајно-безбједносном агенцијом успоставила контакт још 2011. на Бечкој међународној конференцији: „Стратегија ЕУ и Дунавски регион; перспектива и будућност“.

По Галијашевићу, Јелена Тривић је англо-амерички кандидат и, како наводи, сасвим је умјесно да је овдје ријеч о политичком или пак обавјештајном пројекту страних служби?!

Галијашевић понавља гнусну лаж да је наводно Јелена Тривић од америчке владе добила 10 милиона долара и да је новац, на аеродрому Бутмир у Сарајеву, како наводи, њеном тиму уручио генерал америчке војске Ноулс.

Занимљиво да су раније помињали да је то уручено Јеленином брату лично, а сада Галијашевић, кога неки сматрају да је аутор тог лажног документа, тврди да је то дато Јеленином тиму...

Тако је Галијашевић у својој глави исконтруисао и ово:

"У документу НСА се констатује: „Могла би се ефикасно искористити у транзицији Владе Републике Српске по питању текућих проблема које иста ствара органима БиХ. Јелена је спремна на ангажовање, прихвата изазове, свјесна је ризика преузимања власти те је током наредних контаката, упућена у методе, протокол и оперативно спровођење финансијске подршке Владе САД и Британије“.

У извјештају НСА који потписује Џорџ Дејвис, помоћник директора за политику и евиденцију, Централне службе безбједности, саопштава Галијашевић и ово: „Због лошег рејтинга ПДП, странке којој припада, (Јелена Тривић) тражи учешће у реторици владајућег СНСД-а уз експлицитну потврду да неће разочарати тиху подршку дипломатије САД“.

Према Галијашевићу, простор за специјалне операције је отворен, а налози стижу из Вашингтона и Лондона и нису ништа друго него директиве за, како наводи, фактичко рушење статуса, институција и носилаца најважнијих државних овлаштења и одговорности Републике Српске.

Инфраструктура преврата у Бањалуци,према Галијашевићу, је постављена по угледу на "Кијевски мајдан 2014".

"Операција је прецизно и до детаља испланирана; актери регрутовани, истренирани и ангажовани; жртва маркирана за одстрјел. Кристијан Шмит све то зна...И не стаје на томе, већ ужурбано обавјешатава јавност да је о територијалном интегритету разговарао и са предсједником Србије, додајући, као отровну жаоку: - Вучић има потпуно другачије мишљење од Додика. Додик и Путин слично размишљају”, конструкција је коју плаћеник режима Галијашевић саопштава порталу Ин4с.

Е ако је и од плаћеника режима, превише је лажи, које ових дана пласирају у јавност само да би прикрили како је режим покушао да украде гласове и тако прекроји народну вољу исказану на изборима 2. октобра. 

(БН)

Коментари / 89

Оставите коментар
Name

Миле

15.10.2022 16:46

Ццц...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

15.10.2022 17:47

Само тузбу поднијети ито хитно.

Name

055

15.10.2022 17:52

Крпа закрпа...са ким си т акав си....покварено на квадрат и најгори је онај ко ģа ангазује....

Name

Борац

15.10.2022 18:01

Ова будала је цак и мазалицу усио у лазима. Смраду сто не казес ста си у рату радио?

Name

Пеђа

15.10.2022 18:22

Немогу да вјерујем да вас само политика занима,вечерас дјевојке играју финале а ми у РС то неможемо гледати.Страшно.

Name

Ре

15.10.2022 18:39

Ста зна Галијасевиц ста прица то добије на папиру. А он је иначе експерт хаха сколовао се у Добоју и једва заврсио средњу. Слусали људи његове глупарије и фрајер му у заебанцији саркастично казе знас ста Галијасевицу ти си оно ко прави експерт и сада Галијасевиц је то злоупотребио ?????

Name

Уффф

16.10.2022 06:22

Све ово је дио представе која се одиграва већ мјесец дана.Стварно треба имати желудац па гласати за све то,свака част ономе ко је морао или могао.Погледајте јутарњи програм тв коју сви плаћамо,људи нам раде лоботомију главе.Ако им дозволите...

Name

Реално

16.10.2022 08:01

Припремају се за други круг, кампања је увелико, избори ће да се понове за предсједника РСрпске.

Name

хахаха

16.10.2022 18:13

Дзевад галијасевиц,ко је тај јел савјетник додиков хахахаха,

Name

Кwаартје

15.10.2022 16:51

Овај цорави је највеце смеце и највеце говно на земаљској кугли!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.10.2022 17:57

Мислис овајбалија окорели дзево.он не види даље од носа одему сад Бакир и он је испусио.

Name

ГРАДСКИ ПАРК

15.10.2022 18:32

ТУЗБА ЈЕ ВЕЦ ПОДНИЈЕТА,А ОВАЈ КОПИЛАН ГАЛИЈАСЕВИЦ ЈЕ СМРАД КОЈИ РАСТУРА СРПСКО ЈЕДИНСТВО И СА ДОДИКОМ ТО РАДИ ЗАЈЕДНИЦКИ.ИЗНОСИО ЈЕ ЛСЗИ И О АЛЕКСАНДРУ ВУЦИЦУ,МОЗЕ ОН ЛАЈАТИ КОЛИКО ВОЛИ.СРБИ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ СУ РЕКЛИ СВОЈЕ.ДИДИК СА ГАЛИЈАСЕВИЦЕМ ЦЕ РУКУ ПОД РУКУ ДОЦИ НА СУД ДА ПОТВРДИ ТЕ СВОЈЕ НАВОДЕ И ДОКАЗЕ,А МИСЛИМ ДА ГА ЈЕ ДЈАВО ПОНИО И НЕЦЕ ГА ПУСТИТИ ДУГО НА МИРУ.

Name

Србо

15.10.2022 16:53

Ево и Џевде ,баш сам се питао кад ће се вратити из дубоке непријатељске позадине а опет ја , давно ми је мој покојни ђед рекао ,сине бјежи од издајника свог народа и оног ко крије поглед и очи а код Џевде је то обадвоје, обични плаћеник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лео т

15.10.2022 16:53

ован Галијасевиц као да је побјегао из неке комедије Дуска Ковацевиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.10.2022 18:44

То Џевдо испаде твој народ?

Name

Срећко Шојић

15.10.2022 20:03

А гдје је Мато, чудо да се не оглашава.

Name

Ре

15.10.2022 16:56

Овај такозвани аналитичар је обична фукара режима за који прави конструкције које су потпуно нетачне и прозирне. Одавно је већ искомпромитован лажним објавама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИДОТЛУК

15.10.2022 16:57

БОЛЕСТАН И ЗАОСТАО НАРОД. ТО ЈЕ ПРОБЛЕМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

15.10.2022 17:01

Е мој ДЗеваде, знас ли куд ударас. Ако је и од тебе, превисе је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

15.10.2022 17:01

СПИЈУНИ СЕ ИЗГЛЕДА ЈАВЉАЈУ СВАКЕ ДВИЈЕ ТЈ.ЦЕТИРИ ГОДИНЕ А ДО ТАДА ИХ НИКО НЕСПОМИЊЕ .ГЛЕ ЦУДА .СМИЈЕСНИ СТЕ ВИСЕ ОВОМ НАРОДУ.И ДРУГО НАЗАЛОСТ СВЕ ЈЕ МАЊЕ СТАРИХ ГЕНЕРАЦИЈА КОД КОЈИХ СУ ПРОЛАЗИЛЕ ДОДИКОВЕ ЛАЗИ ДОЛАЗЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ КОЈЕ НАЦИОНАЛНА РЕТОРИКА ОД ОВИХ МАФИЈАСА НЕЗАНИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

То

15.10.2022 18:04

Милокрад пред сваке изборе спомиње којекаве спијуне али то је будаластина једина права истина је да је он хрватски спијун и ради за интересе Хрватске

Name

Рале

15.10.2022 17:01

У нашем народу има изрека псу и Турчину никад не веруј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Азем

15.10.2022 17:54

А у нашем народу има изрека “Не сери коњусино, гори си од Дзевада.”

Name

Даx

15.10.2022 18:10

Изрека можда постоји али у овом случају овај јад од човјека је најмање Турцин

Name

Зашто

15.10.2022 18:33

Онда Српске гласове броје Турци?

Name

Сњезана

15.10.2022 19:25

За то да би док се двоица свадјају,треци корист видио!!! Ееее моји Срби у памет се и не дозволимо да нам овакве ФУКАРЕ , као ова двоица кроје капу и уносе мрзњу! Довољно их је видјети,паметном довољно!

Name

Ре: Засто

15.10.2022 20:46

Не броје листиће Турци биједо људска. Него центар за бројање гласова који је дио ЦИК БиХ и коме је то наредио ЦИК БиХ. А не броје се у РС јер је твој Додик то одавно предао као и све друго сто је пренио на БиХ. ТВОЈ ДОДИК друже паметни а не опозиција. Зато цути и покријте се ушима ви издајници Српског народа, ви чланови секте и љубитељи Хрватских интереса.

Name

Истина

15.10.2022 17:02

Носи скупљу ташну од Себије, има се од чега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ипе

15.10.2022 17:03

Галијашевићу,заборавио си споменути сљ:Јуриш на ТВ станице,станице полиције са НАТО тенковима,фатање Папака заступника и довођење у скупштину да се легализује државни/ентитетски удар. Ово је све Јелена по теби планирала.Само тај сценариј је Додик извео,ту си направио пемутацију.БАГРО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па Галијашевић

15.10.2022 17:05

...је добар нама Србима! Зашто сада не ваља? Па ако говири истину о Бошњацима (пљује их) онда говори истину о Србима (говори истину и прави нас бољим Србима и људима). Па овај Галијашевић је Србин над Србима иако је био у АБиХ и доводио муџахедине да коју Србе , али све за виши циљ, илити српски национални интерес. Па мало је требало и жртвовати се за виши циљ, зар не? Немојте да пљујемо оне који нас воле и поштују. Галијашевић је наш Кадиров! Галијашевић је наш Фикрет!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па Гаљасевиц

15.10.2022 20:19

Је будала ко и ти!!!

Name

БАЊА ЛУКА

15.10.2022 17:05

Бурле велика србенда и Џевад плус Република шумска Ковачевић

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОТАЛНИ ШУПЉАК

15.10.2022 17:07

АБУ БАБУ И 3.000. КМ МЈЕСЕЧНО У ЏЕП. И ТО НАРОДНОГ НОВЦА. КОЛИКО ЈЕ ШУПЉА ЊЕГОВА ДУГОГОДИШЊА ПРИЧА ПОТВРЂУЈЕ И ЧИЊЕНИЦА ДА МУ НИКО НИЈЕ НИ БРИСАЧЕ ПОЛОМИО НА АУТУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

15.10.2022 17:07

Додиков плаценик ! Прима плату од Баје да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

15.10.2022 17:09

Ето видис да Дзевдо зна све, озна све дозна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џа или бу

15.10.2022 17:09

Баш сам се питала, како то да се не јавља врли Додов аналитичар, кад, ето га. Ових дана покушавам да избројим, кога све плаћају нашим новцем али не успијевам. А, да их се намножило баш много, што јес јес.Ово би било скупо и за Емирате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

15.10.2022 17:10

Сто сиромаснији народ, висе се бави теоријама завјере и лаксе вјерује у то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

15.10.2022 17:11

Овај лик је највећи смрад који постоји на овим просторима. На жалост, њега сваког мјесеца Република Српска плаца више од 3.000 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

15.10.2022 19:56

4.200 км плус бонуси.

Name

Слијеп

15.10.2022 17:12

Кад човјек носи наочале тамне да му се оци не виде док се кеси и лаже ,од њега бјежати треба, тако и овај ја мислила слијеп човјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки Србац

15.10.2022 17:12

Додигове фукаретине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

15.10.2022 17:16

Заборавио је нагласити да је Јелена Тривич ванбрачно дијете Бајденовог сина који је шврљо давно по Југославији.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

15.10.2022 17:16

Ко њега озбиљно схвата де ти нам реци ко је дасак ветра на балкану ко је постао премијер са два посланика ко се слика на амарицком носацу Јел оно твоја слика са Алијом постројавас мудзахедине Па ко писа писмо за пријем у нато Радмановиц има тога за писати А мора да ти савјетујес и Милановица али на твоју залост има нас доста сто памтимо ста сте све рекли...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко Би Рекао

15.10.2022 17:18

Овај Џевко је јачи од ЦИА и ФБИ ,чим је тако лако дошао до њихових тајних података, нема шта , прави оперативац, јавно износи све податке, чак и имена ! Шалу на страну, Џевад Галијашевић, је нај очигледниј примјер, да Додик прави спрдњу са Србима у Републици Српскоји и БИХ, и то не малу спрдњу, сви треба да се запитамо, да ли нам стварно треба Галијашевић, мислим да нам не треба ни као зајебант, има љепшег нашег хумора !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

15.10.2022 17:20

Ма ти си Галијасевицу једна обична рага ислужена и потрошена па си зато спао на генерала да њему служис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

15.10.2022 17:28

Дакле, дух Меллдалине Албригт је толико снажан да и са оног свијета подржава Додика и његову политику на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир.Круљ

15.10.2022 17:32

Ста Галијесевиц има да је баљегу и балави кад је и он мафијас али стаца ни његову прицу нико не задузује, пас лане вјетар то носи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yy

15.10.2022 17:32

Није овај лудјак се пробудио ујутро па одлуцио да лазе на јелену вец је плацен од бурле и то насим парама народним! Народ се пробудио Дзеваде нико ти не вјерује а мислим и да те нико висе и не слуса а ста те брига узимас лову и ниси једини има вас колико хоцес сто трујете народ и узимате лову! Ја не знам какво је то занимање у србији неки не силазе са тв и само једно те исто лупетају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кад це на робију овај

15.10.2022 17:33

Додиков скот???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мика

15.10.2022 17:38

Галијашевића плача Додик и постоји уговор доступан у јавности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како то

15.10.2022 17:38

Сви страни плаченици а додик се разбацује милиончичима и плача онолике ,,аналитичке,,полтроне,јуришнике и осталу багру

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боркy

15.10.2022 17:38

Среца па је нас Миле јаци и од Америке и Британије а богами и од Њемацке. Сад кад у понедељак код Марица по 2726262729x исприца како је Бурнсу рекао хоцу да идем куци па це те видјети каква је то сила. Салу на страну ал Јелена ову подгузну муву да тузи колико јуце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

15.10.2022 18:10

Још цекамо Вицетица саветника да се појави са електрицним аутомобилом а ста цека потковани да он објасни ал нас ваљају а ми плацамо овакве будале насе паре иду а ми само гледамо и трпимо још. Ваљда се јави и онај република сумска

Name

Микк

15.10.2022 18:30

Кад ће овај усташа у ћорку, објавите му све ђе ратовао и за кога која јединица и који положај. Ово је превршило сваку мјеру ђе се овај смрад скрива.

Name

А

15.10.2022 17:51

Оде Миле маст у пропаст, пролиј Ракију Дједовацу и бјези док те јос нису осунетили 20г затвора,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

15.10.2022 18:04

Додик до Суботе одлучује гдје бјежи. Требао је да бјежи за Београд, има и тамо објекте, али треба "нова власт", да тражи изручење, због необоривог криминала. Мисли да бјежи за Хрватску, у Ријеку планира, али тада његово изручење је сигурно извјесније. У Русију му је задња опција, али има тамо ликова, гдје више баја није баја, и он то добро зна, не иде му се сада за Русију. Мало Руса данас бјежи у Кину, Сјеверну Кореју, Сирију и слично, али Додик размишља и о тим дестинацијама. Углавном, пошто одлазећи председник нема куд, остаће на функцији још неко вријме, до Суботе. Ово народе није фикција, Додик размишља, а наше је да се у наредном периоду, њега и његових климоглаваца, "дочепамо", да по закону заврше на робијама и врате покрадено. Ово ако не урадимо убрзо, вратиче се зло, још веће и горе, тако да то није освета, већ правда. Лаку ноћ добри људи..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ђорђе

15.10.2022 20:15

То сто ви прицате и писете су пусте зеље! Засто да лигитимно изабрани предсједник било гдје бјези?

Name

Ре

15.10.2022 18:07

Џевдо хакирао НСА, па им покупио документе ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Загор

15.10.2022 18:09

Коме не ваља Орбан, Милановић, Додик као најбољи тројац лидера региона, Галијашевић као бриљантан ум и сл. а ваља ЦИК, Шмит, британска и америчка амбасада, Дзаферовић, Буреновић, Црнадак, јасно даје до знања да или нема појма о животу - празноглавац, или плаћеник потоњих

ОДГОВОРИТЕ
Name

Загоре

15.10.2022 20:45

Ти си дух без мозга!!!

Name

Хахаха

15.10.2022 18:11

Срећа твоја па су ове стране силе тако добро организоване па их ти ето тако лако "провалис".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуга

15.10.2022 18:11

Дзеваде ти си Босњацки побацај.Сад вам је досо крај и одговарацес ти и твој Бурле пред законом и правдом,а пислије тога прдекана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ауу

15.10.2022 18:12

Опа, генерал ради за Глово...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

15.10.2022 18:37

ко је веца будала овај "еxперт" или онај "сумски," залосно кога је бурлито окупио око себе,а јос је залосније сто од профитера и дезертета постаде патриота..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не мо' да јеш што се не је

15.10.2022 18:44

Није још толико хљеб скуп, Галијашевићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

с14редњи прст

15.10.2022 18:45

А за то вријеме, све је опет поскупјело, скикнућемо од зиме или глади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

15.10.2022 18:56

Него, Галијашевићу, објасни ти нама зашто не смеш у Федерацију ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лана

15.10.2022 19:06

Све сама будала до будале у црвеној секти и око ње. Боже драги у каквој земљи живимо,насилника,лажова,дрогераша крадљиваца и нај већег шљама. Докле? Подршка нашој краљици и предсједници Јелени Тривић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxx

15.10.2022 19:14

Можете причати шта хоћете, не можете јој ништа, народу је доста.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хазим

15.10.2022 20:14

Ово је ноторни лажов и будала. Треба га објесити за Јаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пм

15.10.2022 20:17

О будала мајко моја.Да ли овај народ види са којим и каквим будалама се окрузио додик.Галијасевиц,мазалица,јеремиц,петровиц,вулицка,дјајиц,бисерка,бањац,дјокиц,диспацер,мајкицка,зора видовиц,потковани,ковацевиц...и многи из криминалног миљеа Реп.Српске као и његов најбољи пријатељ милановиц који је заузео мјесто Вуцица .Да ли србски народ види ко је овај цовјек сто нас води дуги низ година са оваквим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелен

15.10.2022 20:38

Не разумијем вас све по реду, шта се нервирате због овог лика. Небитан је потпуно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

15.10.2022 20:40

Нама "отварају оци"по налогу Бурлињета, онај тв маг,Мате, и овај еxперт,они нас спасавају од мрског запада,они цувају РС...са њима је РС вјецна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.10.2022 21:00

Гдје овај Додик нађе ове будале које су добро плачене.

Name

Оки

15.10.2022 21:09

Јел оно и он из Добоја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

16.10.2022 07:20

У Добоју све дају.

Name

Манипулатор....

15.10.2022 21:34

Овај монструм, лазов и манипулатор поново изасао из Додиковог ректума па као њега неко информисао да је зена Америцки спијун. Мора да је слусао у Додиковом супку на радио станици "Глас Америке"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

16.10.2022 06:31

НСА и Дејвис врло добро знају с ким раде и имају поверење.зна се чија је војска добила нај виши Амерички Орден због спашавања Амар.пилота у 2 светском рату.то се не заборавља.

Name

Тешко бреме

16.10.2022 05:31

Добро је да уопште и постојимо кад се погледа све шта нам се дешава и сопља и изнутра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучки мајдан 1999

16.10.2022 05:53

Бањалучки мајдан се десио марта 1999 године када је Народна Скупштина изгласала одлуку високог представника Карлоса Вестендорфа о смјени легално изабраног Пресједника Николе Поплашена! За ту одлуку су гласали Додик , Живко и Биљана Плавшић. Никола Шпирић је тада у једном говору лансирао паролу у стиху Додик, Живко и Биљана Алијина три љиљана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

16.10.2022 05:54

Цовјек има комплекс тајног агента.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

16.10.2022 06:11

Плаћеници "државотворне" странке обећавали су борцима док су били у рову по 5 хектара шуме и сигуран посао послије рата. Ни од шуме, а поготову од посла није било ништа. Порушили су и затворили скоро све фабрике које је направила прошла држава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цобо

16.10.2022 07:18

Ако се ради о изборној превари онда се то не може утврдити поновним бројањем јер гласови су већ једном пребројани од људи које је ЦИК одредио,али поновним бројањем се може манипулисати,то и јесте циљ,то су тајне стране слузбе већ припремиле као план Б !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајјја

16.10.2022 07:54

Невјероватно је да опозиција не вјерује да нема вецину....Па народ жели Додика, шта је ту чудно. Човјек је озбиљан политичар који треба да води српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За мајја

16.10.2022 12:12

Да те бурле није правио, питај маму?

Name

Молим објавите коментар

16.10.2022 08:31

Ако након ових избора највећи лопови не заврше у затвору онда нам је јасно да ду сви исти. Ако Вукановиц не похапси све и једног директора јавних предузећа онда нам је све јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

16.10.2022 08:51

Плаћеници "државотворне" странке обећавали су борцима док су били у рову по 5 хектара шуме и сигуран посао послије рата. Ни од шуме, а поготову од посла није било ништа. Порушили су и затворили скоро све фабрике које је направила прошла држава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕРЕМИЈА

16.10.2022 12:18

Тако је то кад једна земља има власника, плаћа их из свог џепа хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејтан

18.10.2022 18:09

Галијасевицу офиран си и небитан лик ..И да хоцес и истину да говорис ја те не бих слусао ,небитан си ,халоооооо

ОДГОВОРИТЕ