"Звезде Гранда" и "Никад није касно" се враћају на Пинк!

Музичко такмичење "Звезде Гранда" и "Никад није касно" поново ће бити емитовани на Пинк телевизији од новембра, а прва емисија ЗГ биће у досадашњем термину, суботом од 21 час.

Забава 13.10.2022 | 18:33
"Звезде Гранда" и "Никад није касно" се враћају на Пинк!

Наиме, директор "Пинка" Жељко Митровић и власник "Гранда" су постигли договор у среду, а до званичног потписивања уговора доћи ће у петак, те ће нова сезона емитовати на "ружичастој" телевизији.

 
Nermin Handžić, Zvezde Granda <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АТА ИМАГЕС

Иако се спекулисало да ће "Звезде Гранда" остати на Првој телевизији, дошло је до промене, а емитовање нове сезоне ће почети почетком новембра.

Такође, на телевизији Пинк биће приказиване и емисије "Праткична жена" и "Гранд специјал", сазнајемо од извора.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/06/27/08/3077451_0а0а4052_фф.јпг?вер=1665662913" алт="Никад није касно" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: З.К.МУЊА

Подсећамо, данедавно Саша Поповић није могао да одговори новинарима где се емитовати шоу који се снима под његовом диригентском палицом. Он је подсетио све да Лепа Брена и он више нису власници "Гранда" и да он води преговоре ни где ће се "Звезде Гранда" емитовати нити ко ће све бити у жирију.

Иначе, свима је већ познато да су у новој сезони у жирију Ана Бекута, Драган Стојковић Босанац, Марија Шерифовић, Светлана Цеца Ражнатовић, Ђорђе Давид, Вики Миљковић, Александар Милић Мили и Снежана Ђуришић. За разлику од претходне сезоне, у овој сезони неће бити продукцијског жирија у коме ће бити Мили и Снежана, већ ће њих двоје бити равноправни са колегама из стручног жирија.

(Курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Доње лаге

13.10.2022 18:41

Лакрдија се наставља,пљување по дјеци која лијепо пјевају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неша

15.10.2022 08:50

жао што неће бит напрвој телевизији звезде гранда