Радош Бајић представио монографију "Мој живот моја прича"

У холу Југословенске кинотеке представљена је данас монографија Радоша Бајића "Мој живот - моја прича". Прослављени српски глумац, сценариста и редитељ недавно је заокружио 45 година изузетно успешног уметничког рада и стварања.

Забава 12.10.2022 | 20:35
Радош Бајић представио монографију "Мој живот моја прича"

Добитник је свих значајних професионалних и друштвених признања у Србији. Поводом овог великог професионалног јубилеја, издавачка кућа “Службени гласник” крајем прошле године објавила је илустровану аутобиографију Радоша Бајића, под називом “Мој живот – моја прича”.

Radoš Bajić

Иза њега је блистава глумачка каријера са више од стотину улога на филму и телевизији, а још као студента упознао га је академик Душан Ковачевић.

Radoš Bajić
ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

Радош Бајић поклонио је своју књигу свима који су дошли на промоцију. Нашалио се да РТС само сада репризира његову серију "Село гори, а баба се чешља", поздравио се са Оливером Ковачевић, а открио је колико данас зарађује.

- Моја пензија је 42.000 динара - испричао је Бајић.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/10/12/15/3208001_радос-бајиц-фото-ненад-костиц-6_фф.јпг?вер=1665584539" алт="Радош Бајић" />
ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

О Радошу су говори његов син Недељко Бајић, глумица Данијела Нела Михаиловић, а одломке је читао Никола Ракочевић. Књигу су заједно издали "Контраст студио" и издавачка кућа "Службени гласник".

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милан

14.10.2022 07:39

Легенда глумишта, серија Село гори баба се чешља, серија за сва времена, гледам је по четвти пута, и увијек занимљива..

ОДГОВОРИТЕ