Спао јој точак - ставила га у гепек и наставила возити

На Инстаграму америчког ТВ водитеља Чеда Таверсија освануо је бизаран снимак са аутопута 405 у чувеном калифорнијском округу Оринџ Каунти.

Свијет 12.10.2022 | 15:39
Спао јој точак - ставила га у гепек и наставила возити

На једној дионици тог аутопута примијетио је необичан призор и одмах посегнуо за мобилним телефоном да сними јединствену сцену: аутомобил се кретао брзином од око 130 км/х, са отвореним гепеком и - без предњег десног точка.

Дијелови попут кочница и осовина су стругали по путу, стварајуц́и обилне варнице, али то возачу нимало није сметало. Таверси је покушао на све начине да јој сигнализује да стане. Упркос томе, госпођа је наставила неопрезно да јури све док, не успијевши да закочи на вријеме, није ударила у друго возило. На срец́у, није било озбиљних посљедица.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Цхад Стеwарт Тоwерсеy (@оцинстанеwс)

Бизарности читаве приче доприноси још један детаљ - предњи десни точак са потпуно уништеном гумом касније је пронађен у гепеку њеног возила.

За сада није извијесно шта је навело возача на такав потез.

(Телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БЛ

12.10.2022 14:02

Па знате ли ви колико слеп слузба коста у Америци? Они избјегавају сваки додатни тросак па макар троструко вецу казну добили или затвор зарадили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

12.10.2022 17:34

Није се пуно ни насикирала.Мало се узнемирила кад јој спомену дрогу,али но стрес.Свака част,пуна ко брод,платиће штету,платити казну,купит нову макину и опет живјети без стреса.

ОДГОВОРИТЕ