СДС подржао ЦИК, казнити одговорне за изборну крађу

Предсједништво СДС поздравља одлуку Централне изборне комисије која се тиче поновног пребројавања гласова за ниво Предсједника Републике Српске, саопштено је из ове странке.

Република Српска 11.10.2022 | 14:30
СДС подржао ЦИК, казнити одговорне за изборну крађу

"Наш правни тим ће и у наредним данима вриједно прикупљати и пријављивати све нерегуларности које су наши посматрачи уочили на бројним бирачким мјестима, како за ниво предсједника Републике Српске, тако и на остала три изборна нивоа", истиче се у саопштењу СДС-а.

Кадровски смо, како кажу, оспособљени да све нерегуларности пријавимо и да спријечимо покушаје прекрајања изборне воље од стране бројача. 

"Од правосудних институција захтијевамо да под хитно проведу истраге и утврде одговорности свих лица која су учестовала у организованој изборној крађи а за које већ постоје материјални докази предочени јавности, да су у изборној ноћи прекрајали изборну вољу грађана. Тужилаштва треба да процесуирају и извршиоце прекрајања изборне воље али и њихове налогодавце", каже се у саопштењу.

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Ви способни

11.10.2022 12:41

Што онда нисте спријечили крађу кад сте способни и још кадровски рекосте? Толико сте способни да ни двије завезане овце не би сачували јер управо сте то доказали на изборима ако сте покрадени, а ако нисте онда сте шљам на квадрат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормални

11.10.2022 15:41

И сколовани људи (опозиција) нису били спремни на обрацун са лактасима, силедзијама и криминалцима свих врста који такво понасање сматрају нормалним, а владавину права заступају бицепсима и песницама.

Name

ЗВОРНИК

11.10.2022 13:03

Јесте ли питали Драгомир Васић, да ли подржава такву одлуку. Ево јављам вам да не подржава. Све му смета у врху СДСа. Посебно му смета Босић и комплетан кадар са Сарајевске регије. Једини његов пулен је Цицко, а пулен јер су исти, и учествовали у завјери против Младена Босића, њих двојица главни заговорници. Никада ти није опростио што си му избацио брата Костадине из СДСА.а.Али Младен вријеме показна да си био у праву и да си остао досљедан СДСу, честитам. Свео је Зворнички СДС на статистичку грешку. Око себе има четири мумије које га слушају, а не џаба наравно и куму коју нико не познаје од гласача СДСа, али кума два мандата посланик, захваљујући Драгомир овој игри са националном игранком.Све се видјело ево већ у последњих пет шест избора. Туга, жалост, али он миран и задовољан, испунио своје апетите. Цијела регија га слушала а он је упорно све радио против партије и руководства. Цијели одбор општински му је из Бењице, Економије и Шековића. Из Зворника има један, и он је као да је рођен у Брњицу. Бабаљу, Вујота, Миличевича и Радовић под хитно подузимај те нешто,иначе се угасисмо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста и како

11.10.2022 13:07

Наравно на свим нивоима опет све бројати. Свуда су исто крали. Обавезно процесуирати и налогодавце и оне у одборима, али све редом. Браво за став досада најаче и најконкретније изнесен од свих. Мирко је покраден безочно и маxимално оне срамне ноћи

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГТИ

11.10.2022 13:09

Дзаба вам је, спремајте нови сценарио. Миле је побједник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2022 16:58

Ти си један од пацијената оне сектасице дјукин,која даје потврде за слепило.

Name

Добојлија

11.10.2022 13:29

Одма да се обради и изброји Добојско гласање јер треба цим прије ове Добојске мафијасе на робију..сви махом прицају да су гласали за Јелену а она нема ниста гласова, како то ,,питајте мало народ ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГТИ

11.10.2022 13:47

Браво момци из СДС свака част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГТИ

11.10.2022 13:56

Хајде да видимо хоце ли цланови изборних комисија да одговарају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

11.10.2022 16:56

Па шта има ту да се подржава.То се подразумева