Леди Ди мувала некада најпознатијег Србина!

Бивши тенисер Слободан Боба Живојиновић за Курир је пре шест година испричао је да се пре Лепе Брене виђао са Леди Ди! Покојна принцеза је крајем осамдесетих година одлепила за тадашњим најбољим српским тенисером.

Забава 10.10.2022 | 18:38
Леди Ди мувала некада најпознатијег Србина!

Леди Дајана мувала је Бобу иако је тад била у браку с принцом Чарлсом, а он с невенчаном супругом Зорицом. Често је долазила на његове мечеве, пратила га с обичних трибина иако су чланови краљевске породице имали ВИП ложу само да би му била што ближе. Упознали су се 1987, о чему сведочи фотографија до које је дошао Курир, а на којој Леди Ди позира с Бобом и његовим најстаријим сином Филипом.Тим поводом позвали смо Живојиновића и отворено га питали о Леди Дајани.

- Не желим сад да причам о томе јер она није више с нама. Велика је ствар када на меч дође да те бодри неко попут ње. Јер се није дешавало да неко из краљевске породице навија за тебе с трибина - тајновит је Боба.

Живојиновић је за Курир тада открио како су се упознали.

- Недељу дана пре Вимблдона 1987. одржао се хуманитарни меч под њеним покровитељством. Био сам један од учесника, поред још неколико познатих тенисера. Тада сам упознао Леди Дајану. У првом разговору питала ме да ли сам ја тај тенисер који има најјачи сервис. Добила је потврдан одговор. Идуће године исто се одржавао егзибициони меч, па је она опет дошла. И поново ме питала да ли је мој сервис и даље добар. Тада смо почели да се дружимо и виђамо. Били смо блиски - причао је Живојиновић.

Slobodan Boba Živojinović
ФОТО: КУРИР

Ласкало му то што је његове мечеве пратила с обичних трибина.Била је природна

- Навијала је за мене. Било ми је изузетно драго што ме подржава једна таква жена. Волела је начин на који сам играо и понашао се на терену и све што иде уз то. Дајана је била предивна особа с којом сам могао да разговарам о обичним стварима. Њена величина била је у тој нормалној комуникацији. Изненадио сам се колико је природна жена. Почаствован сам што сам је познавао. Наши дуги разговори сводили су се на приче о свакодневним стварима и нашој деци. Филип је годиште њеног млађег сина Харија, па су нам то углавном биле теме за разговор - присетио се некадашњи спортиста.

Подсетимо, Боба се касније растао од Зорице и 1992. венчао с Лепом Бреном, а Леди Ди се развела од Чарлса и започела везу с Додијем ел Фаједом. Дајана и њен вереник су 31. августа 1997. погинули у тунелу у Паризу.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар