Црвена звезда убједљива против Ференцвароша

Фудбалери Црвене звезде победили су вечерас у Београду Ференцварош са убедљивих 4:1, у утакмици трећег кола Групе Х Лиге Европа.

Фудбал 06.10.2022 | 20:55
Црвена звезда убједљива против Ференцвароша

Двоструки стрелац у првој победи црвено-белих, после два пораза, био је Гелор Канга у 27. минуту са пенала и у 60. минуту, а у стрелце су се уписали и Стефан Митровић у 35. и Александар Катаи у 51. минуту.

Једини гол за мађарског шампиона, који је доживео први пораз, био је Кристофер Закаријасен у 71. минуту.

У другом мечу ове групе, Монако је на свом терену славио против Трабзонспора са 3:1.

После три одиграна кола, Ференцварош и Монако имају по шест, а Трабзон и Црвена звезда по три бода на свом конту.

Фудбалери Звезде су повели у 27. минуту поготком Канге са пенала. Претходно је у шеснаестерцу руком играо Хенри Винго, а судија је после прегледаног снимка показао на белу тачку.

Предност домаћег тима дуплирао је Митровић у 35. минуту, који је у петерцу гостију лепо примио лопту после додавања Александра Пешића са левог крила, окренуо се и погодио за 2:0.

Црвено-бели су на одмор отишли са два гола предности, а после само шест минута игре у наставку на семафору је писало 3:0 после ударца Катаија са ивице казненог простора.

Тачку на овај меч ставио је Канга у 60. минуту сјајним поготком са око 25 метара, док је коначан резултат поставио Закаријасен 11 минута касније.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар