Вики и Ташке зарадили 3 милиона евра а сад проширују бизнис!

Поред тога што је активна у Звездама Гранда, певачица Виолета Вики Миљковић је посвећена и новом бизнису с некретнинама, који је покренула са супругом Драганом Ташковићем Ташкетом.

Забава 06.10.2022 | 21:20
Вики и Ташке зарадили 3 милиона евра а сад проширују бизнис!

Наиме, певачиац је отворила фирму у Београду, а своје брокере има и у Чикагу, Мајамију, Дубаију, на Карибима и на Флориди, а како су медији писали за мање од годину дана имала је зараду чак три милиона евра.

 
Viki Miljković <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АТА ИМАГЕС

Вики је открила да посао иде одлично, као и да су она и супруг отворили фирму и у Турској.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/09/17/16/2327097_вики--миљковиц_фф.јпг?вер=1665063639" алт="Вики Миљковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

"Некретнине иду фантастично, отворили смо фирму и у Истанбулу, ту нам је канцеларија за дизајн. Тамо имамо доста запослених, ту су архитекте и други стручњаци који се баве уређењем. Имамо и људе који се баве продајом некретнина у Анталији, Алањи и Бодруму. Што се тиче наше фирме у Београду, она продаје некретнине у Дубаију и у ексклузивним деловима наше престонице, као што је Београд на води. У питању су луксузне некретнине", изјавила је певачица која са супругом посредује при продају луксузних кућа и станова, за шта наводно узимају проценат од три одсто.

(Курир.рс/Нова)

Коментари / 0

Оставите коментар