Београђанин преживео пад са 6. спрата: Устао, отресао прашину и вратио се у стан!

Из београдског насеља Галеника, стиже једна невероватна и шокантна вест, догодила се несрећа у којој је неменовани мушкарац, скочио са 6. спрата зграде и остао жив!

Занимљивости 06.10.2022 | 16:39
Београђанин преживео пад са 6. спрата: Устао, отресао прашину и вратио се у стан!

Његов скок је одмах пријавио комшија, који га је с прозора видео како пролеће.

” Када се комшија нагнуо кроз прозор да види шта се дешава, угледао је мушкарца на земљи како само устаје и отреса прашину са себе. Потом се вратио у стан, пише Телеграф.

Трагајући за провером ове невероватне вести, новинари Блица су најпре добили потврду да је она тачна, јер мушкарац из насеља Галеника јесте заиста преживео пад са висине већ од 20 метара и налази се у Земунској болници, где је збринут мушкарац има повреду плућне марамице и свестан је. Пацијент ће бити пребачен у Ургентни центар, али из болнице за сада нису могли да потврде никакве детаље овог догађаја.

Ипак, поставља се питање како је неко успео да преживи пад са толико висине. Шансе за то су, како сазнајемо, у домену теорије, а постоји једна ситуација, или боље речено стање, у којем је чудо ипак могуће…

Постојала је претпоставка да је овај мушкарац евентуално био под лековима који су опустили његово тело и тако ублажили ударац, међутим, проф.др Милорад Јеркан каже за “Блиц” да то овде није случај, већ да по среди може бити нешто сасвим друго, а то је угао под којим је ударио у тло.

” Рекао бих да је у питању срећа да неко падне са те висине и преживи. Јер имамо силину удара, веровано је успео да падне под таквим углом да не угрози ниједан витални орган. Не можемо тражити медицинско оправдање да је он сада неко ко може да преживи ту силину удара о земљу, бетон, или где већ да је ударио. Када неко падне са шестог спрата, готово да не може преживати, осим кажем, ако падне под неким углом да не угрози виталне органе, али то је реткост, каже за “Блиц” проф.др Милорад Јеркан.

(блиц.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар