Растеретите кућни буџет ове јесени – плаћајте картицом на рате, без камате - на мјесту продаје или путем мобилне апликације

Испратили смо септембар, за већину породица један од финансијски најзахтјевнијих мјесеци, у којем треба обезбиједити средства за почетак нове школске године, топлију гардеробу, припрему зимнице или једноставно отплатили љетовање.

Република Српска 06.10.2022 | 15:28
Растеретите кућни буџет ове јесени – плаћајте картицом на рате, без камате - на мјесту продаје или путем мобилне апликације

Но, полако пристижу нови трошкови и обавезе, а један од начина да растеретимо јесењи кућни буџет и спремније дочекамо празничну сезону на крају године јесте куповина на рате.

Захваљујући савременим начинима плаћања, куповина на рате никада није била једноставнија. Умјесто дуже администрације око аплицирања и одобрења кредита, сада је много лакше распоредити трошкове на дужи временски период и обавити, како планиране, тако и куповине за којима се потреба укаже изненада.

Са Виса Цлассиц Цхарге и Виса Револвинг картицама УниЦредит банк Бања Лука могуће је куповати робу и услуге веће вриједности на период до 24 мјесеца, без било каквих додатних трошкова, камата и накнада, на више од 5.400 продајних мјеста широм Босне и Херцеговине.


Листа трговаца, као и податак о максималном броју рата, доступни су овдје.

На овај начин можете обезбиједити широк асортиман производа, од одјеће и обуће, до кућних уређаја и туристичких аранжмана. Све што као купац треба да урадите јесте да одаберете жељени број рата (од 2 до 24, у зависности од продајног мјеста) и потврдите Вашу трансакцију потписом.

Но, уколико продавац не нуди могућност подјеле на рате или сте можда, на мјесту продаје код трговца који нуди ову могућност, заборавили да нагласите да трансакцију желите подијелити на рате, на располагању вам је иновативна опција самосталне подјеле свих учињених трансакција УниЦредит Виса Цхарге картицом на рате, путем м-банк апликације УниЦредит банк Бањалука.

То практично значи да сваку једнократну трансакцију, био да је направљена на ПОС терминалу у радњи, у онлајн трговини или на банкомату, можете подијелити на минимално три, а максимално 24 рате, у зависности од износа, уколико се за тим укаже потреба.

Подјелу транскације на рате не морате извршити одмах. Примјера ради, купили сте зимску јакну и ципеле и тек послије извјесног времена схватили да ће укупан износ прилично оптеретити кућни буџет тог мјесеца.

У свега неколико кликова, пратећи детаљно упутство, можете сами подијелити трансакцију на рате до 18. дана у наредном мјесецу, уколико је плаћање извршено Виса Цлассиц Цхарге картицом, а до 13. дана у наредном мјесецу за плаћање УниЦредит Виса Револвинг картицом. У зависности од износа и периода отплате, накнада за ову услугу износи од 4,5% до 7,5% износа трансакције.

Ово је само једна у низу предности кориштења м-банк апликације УниЦредит банк Бањалука. „Банка у џепу“ корисницима омогућава ефикасно управљање личним буџетом и сортирање трансакција у категорије, како бисте лакше доносили одлуке у вези везане за потрошњом и уштедом.

Банкарске послове, користећи мобилно банкарство, можете обављати у било које вријеме, са било којег мјеста у земљи и иностранству, гдје год имате приступ интернету, а брза провјера стања на рачуну могућа је и без пријаве у апликацију.

Кад је ријеч о УниЦредит Виса Цхарге кредитној картици, осим плаћања на рате, с њом је могуће, без камате, одгодити плаћање и до 50 дана, за куповину на продајним местима те исплату готовине на банкоматима и другим исплатним мјестима у земљи и иностранству. Ова картица омогућава и комфорна бесконтактна плаћања на ПОС терминалима у само неколико секунди, као и сигурну куповину путем интернета уз 3Д Сецуре протокол, који доноси већу сигурност онлајн куповине.

Виса Цлассиц Цхарге картица је такође најбржи и најједноставнији пут до додатне готовине. Клијенти могу реализовати УниЦредит Виса  готовински кредит на 36 мјесеци, у било којој филијали Банке,  у свега неколико минута -  без депозита, судужника, мјеница и осталих инструмената обезбјеђења.

Уколико још увијек нисте власник УниЦредит Виса Цхарге картице, можете је добити брзо и једноставно, захваљујући процедури инстант издавања. То у пракси значи да је картица, одмах по потписивању уговорне документације, исти дан спремна за преузимање и и кориштење.

(БН)