Маја Беровић први пут пред камерама након порођаја!

Музичка звезду Маја Беровић, направила је медијску паузу након порођаја, а сада се први пут појавила пред камерама. Том приликом, она је одмах проговорила о мајчинству, медијској паузи, као и повратку на сцену.

Забава 05.10.2022 | 20:36
Маја Беровић први пут пред камерама након порођаја!

- Обоје се будимо, али га Ален храни ноћу. Не доји га он, то сам радила ја, али више не. Сад имамо флашицу. Фантастичан је осећај, живот је много лепши. Кад добијете дете, осетите највећу љубав и највећи страх. На почетку су сви причали да личи на тату, а сада на маму. Има плаве очи, помешан је. - рекла је Маја и додала:

 
Maja Berović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН АМИЏИ ШОУ

- Ужелела сам се медија, и да нисам, како да кажем то. Одморила сам се. Полако за песму, биће ускоро. Ја се надам ако све буде како треба требало би пред Нову Годину да се деси. Имам ја свашта. Недостајали су ми наступи. - рекла је певачица и открила да ли сину пушта своје песме.

- Слабо сину пуштам своје песме. Он има своје дечије песмице које само пева. Има једна ''Ја сам мали парадајз'', то воли. Јесам га размазила, спава на мени... Спава и у кревецу, али воли тако да заспи на мени. - каже Маја, а онда је проговорила о томе што се се стихови њене песме недавно цитирали у Скупштини.

- Мислим да нема веће рекламе него да те цитирају у Скупшитни. Нисам то очекивала у животу. Ја сам министарка добре забаве. Наши политичари воле да певају. - рекла је Маја, па додала да ли има страх због престанка сарадње са Бубом и Јалом.

- Немам страх, јер сам већ имала сарадњу са другим ауторима, тако да немам. Арену ћу поновити, ако Бог да - рекла је певачица.

Подсетимо, певачица Маја Беровић породила се пре седам месеци, а сину је дала име Лав.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар