Дарка Лазића у иностранству чува жестоки момак!

Певач Дарко Лазић није се појавио на заказаном наступу у Шведској, а нико не зна где је сада он.Дарко је мистериозно нестао и нико од његових сарадника не зна шта се с њим десило и због чега се одлучио на овај корак.Иначе, како је Курир раније писао, певача однедавно у иностранству чува Бенис Нурковић, жестоки момак родом из босанског Бановића.

Забава 05.10.2022 | 18:44
Дарка Лазића у иностранству чува жестоки момак!

Реч је о човеку који је често повезиван с криминалним обрачунима и за то му је суђено својевремено, а према његовом сведочењу, два пута су покушали да га убију. Он је сада нон-стоп уз Лазића као његов телохранитељ, што је за Курир потврдио наш извор пре два месеца.

Darko Lazić, Ana Sević
ФОТО: АНТОНИО АХЕЛ/АТАИМАГЕС

- Дарко је често у дијаспори и у последње време стално је с њим Нурковић. Прича се да га је ангажовао Дарков менаџер, али зашто, то нико не зна. Мислим да није у питању никаква заштита, у смислу да њему прети опасност и да је на неки начин угрожен, већ је то вероватно из неких других разлога. Виђао сам их неколико пута у пролазу. Бенис је с Дарком на сваком наступу и с њим иде свуда где треба, чак га и до хотела прати. Колико знам, кад у Србији, Нурковић не иде с њим - казао наш саговорник.

О Бенису Нурковићу има доста новинских чланака на интернету, сви су из рубике црна хроника. Он је пре две године сведочио у кривичном процесу под називом "Скарфејс", када се судило криминалној групи Бериза Кабиловића. Нурковић је тада за медије причао о разлогу сукоба с Кабиловићевом групом, оштро демантујући да је Амир Лисичић Швабо у једној теретани у Бановићима њему нанео повреде.

- Било је управо супротно, ја сам Лисичића претукао. Зато је касније донео пиштољ и рекао да ће ме убити. Има сведока, био је и снимак, али је обрисан - тврдио је Бенис.

Он је тада казао да су два пута покушали да га ликвидирају, а да је разлог уличног рата подела угоститељских објеката које су "штитили".

Darko Lazić, Benis Nurković
ФОТО: ИНСТАГРАМ

- Сукоб је почео пре пет година. Ми смо испрва сви били једна екипа. С Лисичићем сам био најбољи пријатељ. Значи, били смо с Дамиром Мехићем Бибијем. Када је Биби отишао у затвор, кормило је узео Кабиловић. Проблем је настао око ових објеката које смо штитили, јер смо се Горан Рамић и ја одвојили од Кабиловића и радили сами. Додатно се закувало када сам отишао у Швајцарску код Мерседа Хаџића, званог Мирсо Швицарац (продуцент Дарка Лазића, прим. аут.) и када сам објавио на Фејсбуку слику с њим. Када су видели ту фотографију, почели су отворени сукоб и претње - каже Нурковић.

Према наводима из оптужнице, за Махмићеву ликвидацију нуђено је 2.500 евра, а за те потребе извршилац је требало да користи мотоцикл "веспа" и посебну силиконску маску с вештачким лицем да га не би очевици препознали, а ове наводе потврдио и Нурковић.

- Због те маске акција у којој су похапшени је и добила назив "Скарфејс" - изјавио је он за Аваз.ба.

Benis Nurković
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ФАЦЕБООК

Нурковић је пре четири године чувао и Радишу Трајковића Ђанија, о чему се јавно хвалио за један портал, пристајући да га новинари ословљавају као "жестоког момка".

- Најлепше искуство до сада носим с популарним фолк певачем Ђанијем. Осим сјајног хонорара, понео се као прави каваљер и господин. Неколико дана проведених с њим, позамашна свота и на крају добра песма, било је заиста право задовољство, али и част бити уз таквог једног уметника - причао је Нурковић.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар