Дарко објавио слику са новом девојком!

У свим медијима недавно је одјекнула вест да је Дарко Лазић нашао нову девојку - Катарину С. из Угриноваца која је још увек у браку са својим супругом.

Забава 01.10.2022 | 15:03
Дарко објавио слику са новом девојком!

Након што је испливао снимак у којем су размењивали нежности на једној журци, за медије се огласио њен још увек законити муж, а певач је своју љубав потврдио најпре тако што је згодну црнку довео у емисију "Магазин ин". Након што је истакао колико је срећно заљубљен, Дарко је своју везу озваничио и на Инстаграму.

Darko Lazić
фото: Притнсцреен

Дарко је у аутомобилу позирао са својом девојком Катарином, а коментарима на мрежама сеније назирао крај. Многи су писали како је цеома згодна и лепа, док су поједини коментарисали да му све девојке неодоливо подсећају једна на другу.

- Дарко већ неко време ужива у вези са Катарином С. Она је годину дана старија од њега, има 32 године. У браку је већ три-четири године. Тај човек је спортиста, власник је теретане у једном малом месту у Срему, где ради и као тренер. Они су покушавали да добију дете дуже време, али им није успевало. Ишли су и на вантелесну оплодњу. Вероватно је то и један од разлога што је дошло до проблема између њих - причао је извор за Курир недавно.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар