Шпанију дрма нова афера: Икер Касиљас и Шакира у вези?

Легендарни шпански голман Икер Касиљас и певачица Шакира главна су тема у шпанским медијима.

Магазин 01.10.2022 | 10:11
Шпанију дрма нова афера: Икер Касиљас и Шакира у вези?

Неколико озбиљних медија објавило је како се легенда Реала и Колумбијка која је недавно изашла из брака са фудбалером Барселоне Ђераром Пикеом у вези!

Шакира и шпански репрезентативац Ђерар Пике (35) потврдили су да се растају 4. јуна 2022., након 12 година везе. Од тада су њих двоје покушавали постићи договор око услова развода, али, за сада, без успеха.

Икер Касиљас развео се од новинарке Саре Карбонеро у марту 2021. године. Гласине о блиској вези са Шакиром појавиле су се и пре него је Пике био партнер славне певачице.

Ипак, Икер Касиљас оштро је демантовао информације које су се недавно појавиле у шпанским медијима, објавивши на Инстаграму неколико снимака с вестима које су се појавиле о наводној вези са Шакиром.

Бивши голман додао је увредљив израз на шпанском како би показао своје огорчење овим гласинама, наводи Марка.
Икер Касиљас и Сара Карбонеро имају двоје деце и у браку су пет година. Шакира и Ђерар Пике нису законски венчани, али имају двоје деце: Сашу (7 година) и Милана (9 година).

Гласине о наводној вези Касиљаса и Шакире су још чудније ако узмемо у обзир да се пре само месец дана Икер доводио у везу с Маријом Хосе Камачо.

(Курир    Фото: Фото: ЕПА/АЛИ ХАИДЕР, АП Пхото/Даниел Цоле) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Y

01.10.2022 09:06

Шта кажете? Веза фудбалера и поп певачице ДрМа Шпанију??

ОДГОВОРИТЕ