Вукотићев кум славио наводни атентат на Звицера

Регионом се синоћ брзином муње пренела вест о наводном тешком рањавању шефа кавачког клана Радоја Звицера.

Регион 01.10.2022 | 07:20
Вукотићев кум славио наводни атентат на Звицера

Његов кум, за кога је познато да се презива Ђурановић, вечерас је славио на друштвеним мрежама. После првих Инстаграм сторија у којима наводи да слави, огласио се још неколико пута после информација да је у току провера идентитета двојице мушкараца који су ликвидирани у Панама ситију.

Вукотићев кум тако пише: "Славимо, славимо овај диван дан!

Затим је објавио и принтскрин вести о убиству Звицера уз коментар:

"Шта су ти професионалне убице, и кућу му знају!"

После информација да идентитет убијеног треба да се утврди, Вукотићев кум је наставио да објављује нове сторије", па тако каже:

"Мораће да утврђују зубним картоном, надам се да му је глава просута", стоји на Инстаграму.

Подсетимо, Вукотићево најближе окружење је, по атентату на Јована Вукотића објавило последњи опроштај у читуљама. Брат Игор Вукотић огласио се на дан сахране свог брата читуљом у којем је написао.

- Чево равно, гњијездо јуначко, а крваво људско разбојиште, многе ли си војске запамтило, многе ли си мајке ојадило! Људске су те кости затрпале, људском си се крвљу опјанило; вазда раниш од Видова дана јуначкијем и коњскијем месом гавранове и мрке вукове!

Страшно л’ бјеше једном погледати: дим те црни бјеше приклопио, сто хиљадах притисло Тураках, око тебе пушке грмијаху, фриштијаху хиљаде момаках а гракаху на јата вранови. Иза тмине и сунце огрије: пред вечер се над тобом изведри, Турке мртве по тебе бројасмо, погодит се нигда не могасмо око броја, колико их бјеше - наводи се у читуљи Игора Вукотића.

(Курир   Фото:Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Олос

01.10.2022 06:54

О господе драги убили највецег мафијаса и сад скоцили и адвокат и сви да сакрије као да је он бог богова ја биједни србине додји себи

ОДГОВОРИТЕ