Увијек смо уз Србију, а не уз Милановића

„Ми се не слажемо са Додиковом политиком која је окренута против Србије а уз хрватског предсједника Милановића“, рекао Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ на предизборном скупу у Козарској Дубици.  

Република Српска 30.09.2022 | 22:53
Увијек смо уз Србију, а не уз Милановића

Он је додао да је одређивање према овој политичкој теми важно и на самом крају предизборне кампање, али и у самој Козарској Дубици.  

„Дубица ће бити у нашем фокусу, када се тичу инвестиције, спречавање одласка младих људи и изградњи брзе цесте. Огроман број младих људи овог града је у бијелом свијету, и мора се промијенити политика да би се тај тренд зауставио, и да би оне који су отишли вратили назад. Нова власт има ту прилику, могућност и вољу да одлазак младих људи спријечи“ рекао је Шаровић.   

Јелена Тривић, кандидат за Предсједника Републике Српске, рекла је да је обавеза нове власти да обезбиједи више радних мјеста, више инвестиција и прилика да људи остају у Српској. 

„Моја порука је да ћемо господин Шаровић и ја, он у Сарајеву и ја у Бањој Луци, заступати српски национални интерес, а то је мир. Само у миру и уз један нормалан политички амбијент можемо обезбиједити пријеко потребне инвестиције у свим општинама Републике Српске. То је основни предуслов да људи овде остану. Зато је наша обавеза да се бавимо кључним проблемима људи, а то су послови, образовање, здравство и наравно, побједа над корупцијом“ поручила је Тривићева.

(БН) 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Ђорђе

30.09.2022 20:57

Они су подлаци, необразоване хуље са купљеним дипломама, мрачном прошлосћу уличара и робијаша, џепароша, дилера и отимача дјечијих патика, али су им се јахте јако допале, свиђа им се шведски сто и то да цијелу торту ставе пред себе. Свјесни да се за све ово добија - робија. Ово су одлазећи полусвјетови, надам се поштеним изборима. Поздрав за добре људе, без обзира на вјеру, нацију и мишљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

30.09.2022 21:16

Свака част за Дубицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Децко

30.09.2022 21:17

Демагогија,... све док год ви висе будете водили политику Србије, него сто је усагласавате са Сарајевом, нема вама никад напријед, једино цете људе поново одвуци у рат и нова страдања!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаско

01.10.2022 00:13

У Дубици побјеђују Јелена и Мирко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУБИЦА

01.10.2022 04:58

Нису сви за Вас.Они лопови Ви страни плаћеници своди са на то народу јад и биједа Вама раскош и богатство

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дубица

01.10.2022 08:56

Истерати све политицаре из Дубице који це нам к. Досли су материјално и ко год да победи нема га опет за 4 гоидине до следеци избора а Дубица остаје пуста. Цуј зауставити одлазак младих .који одлазак кад је све отисло

Name

Ре Дубица

01.10.2022 09:18

Нису сви исти. Имамо прилику да изаберемо праве патриоте , можда задња прилика.Немате право да кажете страни плаћеници за једну Јелену и Мирка коме су странци са домаћим издајницима одузели 15 година слободе и права а нормалан живот. Нису сви ист.

Name

За ре

01.10.2022 20:43

Што ли се данас баш јави Амерички амбасадор, а кампања траје месец дана, данас кад је изборна шутњу, да убеђује народ да гласа за промјене, за своје пулене, никад за Мирка и Јелену. У понедељак ја частим, реда је кад се побиједи.

Name

Патриота

01.10.2022 11:16

За Јелену цеститу и постену зену.Спаси нас зла и тираније.Води овај народ цасно и постено крвљу смо залили и створили ову насу лијепу Републику Српску да би је овакав злотвор довео до дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wwwww

01.10.2022 11:52

Додик и Бањац. Нај. Бољи. Они само раде за себе. Имају милијуне авијоне. И пето кољено има шта да ужива. Брао за папка. И шефа

ОДГОВОРИТЕ