Радовић: На крилима народа помешћемо СНСД

На крилима народа помешћемо СНСД са политичке сцене, народ нама вјерује и управо народ ће их склонити са политичке сцене, зато што су га све ове године понижавали, поручио је др Милан Радовић, носилац листе СДС за НСРС у ИЈ3.

Република Српска 29.09.2022 | 23:14
Радовић: На крилима народа помешћемо СНСД

„Нама не требају скупо плаћени пјевачи Цеца и Лукас да привучемо људе на наше скупове и то смо показали. Ми то радимо срцем и душом и народ је то препознао. Они су свјесни да су наш народ толико осиромашили и сада мисле да са пет кила брашна, двије литре уља, четири конзерве и чајном кобасицом купе гласове. То им овај пут код народа неће проћи“, казао је Радовић.

Он је поручио да за разлику од власти, која Српску и њен народ води у изолацију и сиромаштво, кандидати опозиције нуде стабилну Републику Српску, просперитет и бољи живот за њен народ.

„Ми ћемо народу вратити достојанство, имаће посао, правду, бољи животни стандард. Ми нећемо красти, намјештати тендере, нећемо вршити партијска запошљавања... Ми за разлику од њих не купујемо гласове,  сваки дан идемо од врата до врата и објашњавамо народу да овако више не може и дајемо рецепте како да се овдје живи боље! Зато је наш слоган „Живјећеш боље“.  Кандидати са СДС листе су честити и остварени у својим професијама“, истакао је Радовић. 

По његовим ријечима, кандидат СНСД , Жељка Цвијановић, се сакрила у овој изборној кампањи! 

„Она је била пет година предсједник Владе Републике Српске, а за то вријеме се највише људи иселило из Српске. Уништене су три банке и дуг се попео на 5,8 милиона КМ. Као предсједник Републике остаће упамћена само по 18 савјетника и буџетом од 11 милиона КМ“, рекао је др Радовић.

За Мирка Шаровића др Радовић је рекао да је тих човјек који пет пута мјери, а једном сјече. 

„Он је најбољи политичар у СДС и зато треба сви да му помогнемо“, навео је Радовић.

На крају, др Радовић је поручио да је Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске, образована жена, није бахата, да је сушта супротност Милораду Додику и да ће га зато другог октобра послати у политичку историју.

(БН) 

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Васо

29.09.2022 22:26

Пропале су три банке, али спасили су и твоју Нову Банку од пропасти гдје си ти био директор. Добро сте опљачкали банку заједно са људима из власти. А сама власт је од народних пара подигла ту банку, а не ти и некакви квази менаџери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Васо

30.09.2022 07:33

Баш си информисан. А коментар ти је као стручњака свјетске банке. Боље ћути трачаро махалушка.

Name

Јелена

29.09.2022 22:27

Милане,господин Мирко је за Зељку институција,а култура Додикова,коју уствари не посједује, не може се поредити са Јеленином културом,а о знању да не причамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

29.09.2022 22:34

Ја сам био дјечак кад су ови дошли на власт, сад сам већ солидно матор, надамо се промјенама у читавој Републици Српској, искрено гледати ове исте лобање наредне 4 године мало је напорно и незамисливо па до следећих избора пола њих ће бити у колицима и особе са посебним потребама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боско

29.09.2022 22:42

Такоооо је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тд

29.09.2022 23:30

До побједе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

30.09.2022 05:12

Ово је историјска битка слична оној са Равне Горе и Романије 1941.г

Name

Ђорђе

30.09.2022 05:37

До изборне шутње, снажна подршка за нашу Јелену, за нашег Шаровића и Вукановића, за наше. Овакви су они: они су подлаци, необразоване хуље са купљеним дипломама, мрачном прошлосћу уличара и робијаша, џепароша, дилера и отимача дјечијих патика, али су им се јахте јако допале, свиђа им се шведски сто и то да цијелу торту ставе пред себе. Свјесни да се за све ово добија - робија. Ово су одлазећи полусвјетови, надам се поштеним изборима. Поздрав за добре људе, без обзира на вјеру, нацију у мишљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

30.09.2022 07:22

Боље би било да се што мање еxпонирате са таквим изјавама.

Name

Франкфурт

30.09.2022 06:08

Велики дани и историјско вријеме, верујте људи прекретница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

30.09.2022 07:19

Па вријеме је да их пометемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Читалац

30.09.2022 07:29

Промјене су не спорно потребне.Промјена да Радовић и Станивуковиц имају значајну улогу у власти Републике је промјена на горе него што је.

ОДГОВОРИТЕ