Американци у чуду посматрали шта Никола ради!

На Београдском хиподрому постоји стара изрека за некога ко је "луд за коњима" да је обавезно "прогутао коњску длаку".

Кошарка 29.09.2022 | 22:55
Американци у чуду посматрали шта Никола ради!

Љубав најбољег кошаркаша света Николе Јокића према касачима је позната широм света, али сада је из Америке стигао невероватан видео прилог, који заправо најбоље показује колико Никола заправо воли ове племените животиње.

Наиме, током припреме за одлазак на тренинг, Никола Јокић је највећу пажњу усмерио на гледање трке касача путем мобилног телефона. Иначе, због одласка у САД, Никола није присуствовао недавним касачким тркама у Сомбору, где су наступали и коњи из његове шрале "Дрим кечер".

Погледајте колико је Никола Јокић концентрисан на касачку трку, коју помно прати на мобилном телефону пред кошаркашки тренинг у Денверу:

Свакако је је Николу изузетно занимало шта су његови љубимци урадили на домаћем терену, где су услови све више налик европским, свакако захваљујући и великом ангажовању Николиног оца Бранислава Јокића, једног од најактивнијих чланова управе Српског касачког савеза (СКАС). Касачке трке из Сомбора су директно преношене и на ТВ Арена спорт.

Никола Јокић је одмах после Евробаскета потрошио 143.000 евра за три тркачка грла на ИТС аукцији јарлига (једногодишњака), одржаној у месту Бусто Арсицио (провинција Варезе, регион Ломбардија), 35 километара северно од Милана. Коња по имену Фату ди Пођо купио је за 42.000 евра, женско грло Фолиа Винда за 47.000, а најскупљи је био Фарид Мил, који га је коштао чак 54.000 евра.

Ова одлична куповина касача је обављена преко Николиног блиског пријатеља, Италијана Алесандра Гоћадора, актуелног европског шампиона међу возачима касача.

(Курир спорт Фото: Курир)

(Курир

Коментари / 0

Оставите коментар