Пирсинг из носа му завршио у плућима!?

Један 35-годишњи мушкарац остао је недавно шокиран када је сазнао да му је пирсинг за нос који је изгубио једне ноц́и пре пет година завршио у плућима односно запао у једно од његових плућних крила!

Занимљивости 27.09.2022 | 17:38
Пирсинг из носа му завршио у плућима!?

Пре неколико недеља, Џои Ликинс, ентузијаста пирсинга из Синсинатија, пробудио се усред ноц́и са страшним кашљем. Осец́ао се као да му нешто блокира дисајне путеве и кашљао је све док леђа нису почела да боле. Осец́ао се као да не може да дише и почео је да сумња да има упалу плуц́а или неко друго озбиљно респираторно стање.

Јоеy Лyкинс је сутрадан отишао у болницу на преглед, а рендгенски снимак је открио нешто необично у горњем режњу левог плуц́а. Доктор му је показао снимак и мали, уврнути предмет га је запрепастио. Било је то нешто што је изгубио годинама раније и што никада није очекивао да ц́е нац́и у својим плуц́има…

“Доктор је ушао и показао ми рендгенски снимак и рекао: ’Да ли ово изгледа познато?’“, присец́а се Џои Ликинс. “Био сам шокиран: “Мора да се шалите! Тражио сам то.’ Нисам знао шта се дешава, али никада не бих помислио да је то било у плућима”

pirising nos pluća snimak <фигцаптион ид="цаптион-аттацхмент-24466" цласс="wп-цаптион-теxт">пирисинг нос плућа снимак

Једног јутра, пре око пет година, Џои се пробудио и приметио да више нема свој септум прстен. У том тренутку је имао пирсинг око четири године, али га никада није изгубио. Овог пута, као да је управо нестао. Свуда је то тражио, али је на крају само одустао и добио још један прстен на носу

У једном тренутку, Ликинс је помислио да је можда случајно прогутао прстен, али није ни помислио да је могао да га удахне. Али испоставило се да јесте. 35-годишњаци којима је пирсинг носа отпао док је спавао, путовали су му низ душник и заглавио се у левом плуц́ном крилу.

“Не знам да ли је могло да изазове штету, али било је умотано у ожиљно ткиво, тако да није изгледало као да никуда иде“, рекао је Ликинс, који има 12 других пирсинга.

Након што су идентификовали страни предмет, доктори су заказали Џоија за хитну операцију и они су урадили бронхоскопију да би извукли пирсинг.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар