Ухапшене 24 особе у ЦГ због утаје 400.000 евра пореза

Више особа ухапшено је у данашњој полицијској акцији у Црној Гори, у оквиру које припадници Центра безбједности Подгорица претресају више локација осумњичених за утају пореза.

Регион 27.09.2022 | 11:24
Ухапшене 24 особе у ЦГ због утаје 400.000 евра пореза

Према сазнањима "Вијести" истрагом руководи подгоричко Оснвно државно тужилаштво, а наредбе за претрес потписао је судија за истрагу Основног суда у Подгорици.

Како "Вијести" сазнају, ухапшене су 24 особе чији су иницијали С.П., М.Ш., Р.Ш, Т.Ш. Д.Г., Ј.М., Н.С., Ж.Ј., Д.Б., М.Ш, Ј.Ч., Д.К., Г.П., М.Д., В.П., П.Т., М.Ђ., Д.Р., С.Х., Н.Б., Р.Ћ., А.Д., М.К. и Р.К.

На терет им се ставља да су починили кривично дјело из члана 264 Кривичног законика - утаја пореза и доприноса.

Према незваничним сазнањима "Вијести", они се сумњиче да су утајили око 400.000 евра пореза. Акција се проводи у више црногорских градова.

(Вијести.ме)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Па шта је то?

27.09.2022 11:07

Код нас Тајкуни дугују држави милионе марака па ништа. Наше Тузиластво се бави политиком њих не занима утаја пореза и доприноса. Не смију присмрдити тајкунима власти а Нешковић још не издаје фискалне рацуне па шта? А шта ли све дугује Митровић који сад ради за власт и упире се свим снагама да власт настави живот даље. Борба за чување опљачканог у пуном јеку.

ОДГОВОРИТЕ