Још ухапшених због убиства шкаљарца Јована Вукотића

Ухапшен је још један осумњичени у истрази о убиству Јована Вукотића из Котора (42), вође шкаљарског клана, једне од водећих организованих криминалних група, пише портал Ајансманиса.

Регион 27.09.2022 | 09:05
Још ухапшених због убиства шкаљарца Јована Вукотића

Како је Побједи незванично саопштено, ухапшен је црногорски држављанин којег безбједносне службе означавају као високопозиционираног члана кавачког клана.

– Дана 19. септембра, десет, од 12 осумњичених, ухваћених у серијским операцијама спроведеним у пет провинција са сједиштем у Истанбулу и упућени правосудним органима, ухапшено је од стране суда у који су приведени, а још једна особа је ухваћена у операцији – објавио је портал ајансманиса.

Осумњиченог, чије је саслушање завршено, правосудни органи су ухапсили и упутили у затвор.

Турска полиција је, према писању српског Курира, у оквиру истраге саслушала и М. М, супругу Вукотића, која је била са њим у возилу када је убијен.

Саслушан је и Е. К, који је био за воланом аута у ком је усмрћен Вукотић.

Иако је Е. К. истражитељима рекао да Вукотића и његову породицу не познаје и да му се убијени представио као Никола, М. М. је дала другачији исказ.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сваста

27.09.2022 07:18

Полиција у региону даје пасосе криминалцима, а стране полиције морају да расурају и хапсе локалне кланове. То има само на Балкану и Јузној Америци.

ОДГОВОРИТЕ