Жени се Шабанов син: За гала славље више од 70.000 евра

Михајило Шаулић, син покојног певача Шабана Шаулића, и његова трудна изабраница Марина Велимировић изговориће судбоносно "да", а прослава ће бити организована у једном од најелитнијих београдских хотела.

Забава 25.09.2022 | 16:38
Жени се Шабанов син: За гала славље више од 70.000 евра

Према ексклузивним сазнањима Курира, младенци су за венчање издвојили више од 70.000 евра. Они су за свадбено весеље у хотелу искеширали чак 48.000 евра, док су за две венчанице које ће Марина носити одвојили 20.000 евра.

Mihajlo Šaulić, Marina Velimirović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

- Марина ће носити две венчанице, једна је наручена из иностранства и чека се да стигне, док је другу дизајнирао познати српски креатор Игор Тодоровић. Он је креирао и одело за Михајла. Знам да су само за венчанице дали 20.000 евра, уопште нису штедели, него су се потрудили да приуште све што желе како би им дан свадбе био незабораван - открио је за Курир добро обавештени извор близак будућим младенцима.

- С обзиром на то да се жени син Шабана Шаулића, биће много музичара међу званицама и сигуран сам да ће се латити микрофона. Они су ангажовали бенд Алиби, који ће бити задужен за добар провод. Шабан је с њима сарађивао. Музику нису пуно платили јер ће бити бакшиша, па је цена за цео тим само 1.500 евра - објаснио је он.

Иначе, будућа супруга Шабановог сина је дипломирани педагог и ради као просветни радник. Михајло, који је иначе генерални конзул Србије у Цириху, за кума је одабрао дугогодишњег пријатеља који се не бави јавним послом, док ће Марини кума бити најбоља другарица. Према речима нашег извора, овој свадби ће присуствовати 400 званица. Они су одабрали најскупљи мени у том хотелу, па је цена по особи 120 евра.

Михајлова мајка Гордана Шаулић, пред само венчање, отркила је за Курир како се осећа.

"Узбуђена сам јако, теку последње припреме, ево баш сада сам код фризера. Припреме за венчање трају од јутрос, сви су овде, а младенци су у хотелу где ће се и спремати", рекла је Гоца на почетку."У 16 сати очекује се скуп званица, једва чекам да све почне. Ових дана у мени се мешају срећа и туга, за мене је ово тужан дан јер је Шабанова највећа жеља била да се његов син Михајло ожени, а сада му се ова жеља и испунила", закључила је Гоца за Курир.

(курир.рс)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Циганка посла!

25.09.2022 17:11

Колико год били образовани, циганлук не излази из њих!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дивно

25.09.2022 17:28

Михајлу,и породици Шаулић,желим сву срећу,и много потомака од Михајла. Жао ми је што Шабан није дочекао ту радост,и надам се да ће његов дух пратити све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Математика

25.09.2022 17:32

Да ли је добра рацуница, или је математика страна. Испада да је Балкан најбогатији дио света.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да не буде забуне

25.09.2022 18:45

Поједници по богатству могу раме уз раме са остатком свијета

Name

Каква

25.09.2022 18:57

Глупост.Нека им је са срецом,али мењати по неколико венчаница.Чисто бахацење.