Бореновић убијеђен у побједу Тривићеве и Шаровића

- Нека се ори цијелом Градишком, нека чује Лијевче поље, нека се чује и преко ријеке да је нови предсједник Републике Српске Јелена Тривић! Нека се чује и до Загреба да је нови члан Предсједништва наш Мирко Шаровић! – поручио је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић са трибине ПДП-а и СДС-а у Градишци. 

Република Српска 25.09.2022 | 10:10
Бореновић убијеђен у побједу Тривићеве и Шаровића

Бореновић је рекао да зна Градишка шта иза режима остаје, зна Лијевче поље како данас изгледа спржена земља, како изгледа "Фармленд". 

- Зна Градишка како изгледају колоне људи које иду преко граница недељом, а тек понеки се враћају петком да посјете родбину. Зна Градишка да ми можемо и хоћемо много боље. Да хоћемо да градимо и стварамо, умјесто да рушимо. И градићемо и ствараћемо и остајаће људи у нашој Републици која ће бити најбоље мјесто за живот! Могуће је и то ћемо остварити. Одбранићемо Републику Српску од пљачке, криминала, примитивизма, бахатости, од неправде, одбранићемо је од режима и вратити народу – рекао је Бореновић. 

Носилац листе ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске за Изборну јединицу 2, Радислав Дончић, поручио је да је остало још неколико дана до пада режима који је због свог нерада, криминала и корупције заслужио да оде у политичку прошлост. 

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Вгд

25.09.2022 08:52

Даће бог да буде тако,Бореновићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

25.09.2022 14:42

Иза режима остају празни шефови у банкама осиромасена и никаква привреда и индустрија и енормни кредити банда је све покрала ста се порасти може колики је био дуг рс с прије додиног доласка на власт а сад обавезно увести закон о поријеклу имовине и закон да неможе застарели лоповлук и корупција ја сам дужан мотелу 130 км и они то воде већ 19 г како сам дужан а гдје су милијарде све и једног члана снсд проверити и за нај мању краду затвор

Name

Попај

25.09.2022 09:53

Промјена је неопходна! Мада мислим да овом нашем народу "више лежи" Рудоњин приступ држања у канџама и предња губитка радног мјеста ако се не гласа за њега! Одговара ,,нам ,, и ово бахато дијељење пара....јер увијек се пита "а шта сте ми то ви дали"....погледајмо се у огледало, знамо ли ми шта хоћемо,какву земљу хоћемо....сви чекају да им се да...!!!!??? Погледајте колико млади излази из школа и одише,они који остану ,многи су неупотребљиви,сем за Рудоњина тарлахања и постигне маневре.....зато нисам сигуран да опозиција има енергију,стратегију,знање,потенцијал да издржи,спроведе,оствари и поведе неким пожељним реалним правним смјером.....корупција се осјети на сваком ћошку....досљедност,принципијелност,законитост,правда,истина су само пусте жеље ....хоћемо ли ми то...???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока

25.09.2022 15:13

Он тако пред сваке изборе,а после се пришути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XX

25.09.2022 16:34

Само се ти надај Бореновицу.Хахахахаха.И просле си изборе провласио побједом,па си се брзо разоцарао.Добро народ памти.

Name

Ре xx

25.09.2022 17:22

Добро народ памти како сте крали на изборима,како сте за време короне крали,како нам је нај веца смртност....