ПДП јединствен у Фочи, образ тих људи нема цијену

Након што је Зоран Мандић, дојучерашњи члан ПДП-а, напустио странку, огласило се и Предсједништво ПДП-а. Наводе да је Мандићев случај изолован те да је ПДП јединствен.

Република Српска 24.09.2022 | 12:44
ПДП јединствен у Фочи, образ тих људи нема цијену

"Случај напуштања ПДП-а од стране досадашњег предсједника Општинског одбора Зорана Мандића је изолован случај и ПДП у Фочи остаје апсолутно јединствен. У мотиве начина Мандићевог одласка нећу улазити, али врло су јасни разлози у случајевима када неко напушта
странку јавно изврћући истину и покушавајући да блати дојучерашње колеге", рекао је Љубиша Крунић, члан Предсједништва ПДП-а.

Крунић је  потврдио да је засиједало Предсједништво Општинског одбора ПДП-а Фоча, које је закључио да је овакво Мандићево напуштање покушај дестабилизације партије:

"Међутим, то му није успјело, будући да је Мандић једини у који је изашао из ПДП. Предсједништво Општинског одбора је једногласно донијело одлуку да одбацује овакве покушаје и да ПДП наставља предвиђене активности у кампањи пружајући пуну подршку кандидату за
предсједника Јелени Тривић, кандидатима из Фоче Младомиру Бегенишићу и Јовану Дракулу, као и другим кандидатима ПДП-а. Образ ових људи нема цијену", поручио је Крунић.

(БН)

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Калиновик

24.09.2022 14:20

Лично добро познајем Зорана Мандића. То је класични преварант и за цијело радно вријеме проведено у МУП-у бавио се само обманама, лажима и увијек је играо на "6 карата". ПДП је грдно погријешио са њим, као што гријеши и са иструшеним лицемјерима: Михаљицом и Деретићем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

24.09.2022 15:21

Овај је исти Славко В. Док му ваљате ту је сада га неко купи за сићу И ви му више неваљате. Тужно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

24.09.2022 21:48

Круну, ко ти запосли сина и гдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.09.2022 07:21

ВИЈЕРУЈЕМО У ТО. ТАКО ЋЕ ТЕ ОПОЗИЦИЈО, САДА ПОБИЈЕТИ ОВУ СЕКТУ СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.09.2022 13:26

ТАКО ЈЕ ГОВДАРИЦА. ИМАМО ПАРАЛЕЛНЕ ВЕЗЕ И МОГУЋНОСТ ЗА САРАДЊУ. МОРАМО САМИ ПИПРАВЉАТИ ЕКОНОМИЈУ, А НЕ ЧЕКАТИ ПОМОЋ ОД СРБИЈЕ. ТРЕБА РС ВОДИТИ ПОЛИТИКУ МИРА И РАЗВОЈА ЕКОНОМИЈЕ. САД ИМАМО ПРАВЕ КАНДИДАТЕ, ЗА СВЕ НИВОЕ. ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА ,ВУКАН И БИ СВИ СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.09.2022 14:26

ГЛАМОЧАК. СВЕЈЕ ТАЧНО СТЕ РЕКЛИ. ТРЕБА ОВО СВЕ ОМЛАДИНА ДА ЗНА. ОН ЊИХ ИСКОРИШТАВА ЗА ИЗБОРЕ, СА ЛАЖИМА, КАО И НАМА 2О ГОДИНА. ЗАТО ТРЕБА СНСД, ДА НИ ЦЕНСУЗ НЕ ОСТВАРИ. ТОЛИКО СЕ ОГРИЈЕШИО О НАРОД. САДА ГЛАСАМО З НИОРМАЛНЕ, СТРУЧНЕ, ИСКРЕНЕ ЉУДЕ:ШАРОВИЋ ЈЕЛЕНА, ВУКАН И СВИ СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.09.2022 14:33

СВИ НА ИТЗБОРЕ И ГЛАС ЗА: МИРКА, ЈЕЛЕНУ, ВУКАНА И ЗА НАРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. ОНДА ЋЕМО У ЊЕМАЧКУ, САМО КАО ТУРИСТИ. ХВАЛА ДРАШКУ И ЦИЈЕЛОЈ ОПОЗИЦИЈИ. МНОГО СУ СЕ 4 ГОДИНЕ ТРУДИЛИ И НАРОД СЕ ПРОБУДИО И УПОЗНАО, ШТА РАДИ, НЕ-НАРОДНА ВЛАСТ. ВУКАН, ЈЕЛЕНА И ДРАШКО СУ МЛАДИ БОРЦИ У РС ЗА БОЉИ ЖИВОТ ГРАЂАНА. ХВАЛА ИМ. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.09.2022 14:42

ПОБИЈЕДИО ДРАШКО. АЛИ ВЕЋИНА СНСД КОЧИ НАПРЕДАК У БЛ. АЛИ ТРЕБА МАЋИ, ДОДИКА, МАЈКИЋКУ, РАДМАНОВИЋА, ТЕГЕЛТИЈА, ШПИРИЋА И МНОГЕ ПРОДАНЕ ДУШЕ. ПА САДА ЋЕМО ИЗАБРАТИ ВЛАСТ СПОСОБНУ З СВЕ НИВОЕ: ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И СА ЊИХОВИХ ЛИСТА СВЕ. ДА СЕ НЕ ДЕСИ , КАО У БЛ. ВИДИ СЕ ДА ЈЕ БЛ ВЕЋ ОДЛУЧИЛА. КАО И ОСТАЛИ:ПРЊАВОР, СРБАЦ, МОДРИЧА, БРОД, ГРАДИШКА, И ОСТАЛИ, ПО ПОДРШЦИ ОПОЗИЦИЈИ. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.09.2022 14:48

И МИ СЕ СПРЕМАМО ДА ПОБИЈЕДИ ИСТИ, КОЈЕ ИЗ ДИЈАСПОРЕ НАВОДИ. КАКО ЈЕ ДОДИК И СНСД УВРИЈЕДИО И НАС И ДИЈАСПОРУ НА КОЗАРИ 22. ОД АПЛАУЗА СНСД/ја на БН/ МИСЛИМ, ЈЕЧАЛА ЈЕ КОЗАРА. А ИМАЈУ НАРАВНО СВУ ДОКАЗИ. МИРКО, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И ЊИХОВИ СВИ. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.09.2022 15:09

У СНСД ШИРЕ ПРИЧУ. ДОДИК ПОПРАВЉА ОДНОСЕ СА КОМШИЈАМА. БОЉЕ ХР, НЕГО СА ЕНГЛЕЗИМА .БИЛИ СУ КОМШИЈЕ И 41,ПА ПОНОВИЛИ КЛАЊЕ СРБА 91. КАД ИМ СЕ ПРЕСУДИ ЗА КЛАЊЕ СРБА. ОНДА ПОМИРБА. ТАКО ПЕРФИДНО УВЛАЧИ СЕ ХР. И ЈАСЕНОВАЦ И ТРГОСАКА ГОРА, ЈЕ ДА СЕ ЈОШ ИСЕЛИ ОДАВДЕ НАРОДА. МИРКО, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И СА ЊИХОВИХ ЛИСТА СВИ. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.09.2022 16:53

ОЛОВКА И НАША ГЛАВА ОДЛУЧУЈЕ. СВИЈУ ИЗВЕДИТЕ НА ИЗБОРЕ. ДА НЕ УКРАДУ "ТВОЈ ЛИСТИЋ СЕБИ". НИКАДА ОНИ, ОНАКО БАХАТИ НЕ БИ ПОБИЈЕДИЛИ СА СВОЈИМ ПРОГРАМОМ.ОНИ СУ ПРОДАЛИ ТЕЛКОМ И НЕУКИ НАРОД МИСЛИО, ДОБРИ СУ ОНИ. ИМА ПАРА У БУЏЕТУ. ТАДА ЈЕ ДОДИК ГОВОРИО ДА НЕЗНА У ШТО УТРОШИТИ ТОЛИКИ НОВАЦ. УЧЛАЊИВАЛИ ВИШЕ И ТРОШИЛИ И ТИ СУ БИЛИ ЊЕГОВИ ГЛАСАЧИ. САДА, СВИ НА ИЗБОРЕ И ЗБОГ НАС ДАЈМО ГЛАС ЗА: МИРКА , ЈЕЛЕНУ, ВУКАНА И СВИ СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАЉ

25.09.2022 17:08

ДОДИК ЈЕ ИЗДАЈНИК.ЛАЖОВ.ПРОДАО И ПОКРАО,СВЕ НАСЛИЈЕЂЕНО ИЗ СОЦИЈАЛИЗМА.ПЕНЗИОНЕРИМА МРВИЦЕ.БОРЦИМА ТАКОЂЕ. ФАБРИКА НЕМА И РАСЕЛИО НАРОД,ВИШЕ НЕГО НДХ.УЧИНИО УСЛУГУ ЕВРОПИ. МЛАДИ,УСТВАРИ БУДУЋНОСТ ЈЕ ОТИШЛА. ПЕНЗИОНЕРИ ЋЕ ПОМРИЈЕТИ УБРЗО.ЗДРАВСТВО ЛОШЕ.БОГАТИ МОГУ ПЛАТИТИ ПРИВАТНИКА. СЕЛА, ГОТОВО ПУСТА. ПОСЛЕДЊИ ЈЕ ЧАС,ЗА РС. ИМАМО ИНСТИТУЦИЈЕ И САМО СПОСОБНЕ И ПОШТЕНЕ ЉУДЕ, КОЈИ ЋЕ ДИВЕСТИ ИНВЕСТИЦИЈЕ, ДА МЛАДИ ОВДЈЕ РАДЕ И ОСТАЈУ. ПЕНЗИОНЕРИ И ДИЈАСПОРА СУ МНОГО ВИЈЕРОВАЛИ ДОДИКУ. ОН НА КОЗАРИ 22 ПОНИЗИ И ЊИХ И НАС. ИНИ СУ НАША ДИЈЕЦА, УНУЦИ, БРАЋА СЕСТРЕ, КОЈИ СУ ОТИШЛИ, ЗБОГ ЛОШЕГ ЖИВОТА У РС. И Б И Х. ПОСЛИЈЕ 30 ГОДИНА ИМАМО КАНДИДАТЕ СПОСОБНЕ ЗА СВЕ НИВОЕ ВЛАСТИ. МИРКО, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И СВИ СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+Су

25.09.2022 17:13

МИРКО И ЈЕЛЕНА СУ ЗА НАРОД ВЕЋ ПОБИЈЕДНИЦИ. КОЛИКО ИМ ВИЈЕРУЈЕМО И ЗНАМО ДА СУ ПРАВИ, ПОТВДИЋЕ СЕ 2.19.22. ГОДИНЕ. ОНИ СУ НАМА ПОТРЕБНИ. БИЋЕ ИМ ТЕШКО. САВ СИСТЕМ СНСД ЈЕ ДЕМОЛИРАО У СВАКОМ ПОГЛЕДУ. НИЈЕ БОЉЕ БИЈЕЖАТИ. ДАНИМА ИЗ ЕВРОПЕ ДОЛАЗЕ НАШИ ЗА ПРАЗНИК. И ДАНИМА НАЗАД, ПРЕКО ГРАНИЦЕ. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.09.2022 17:38

ТАКО БРАНЕ. У ЛИЦЕ. КО СУ ОНИ. ДА ПОВРИЈЕЂУЈУ ПРОЛИВЕНУ КРВ У РС И ОЛУЈИ МАЕСТРАЛ. 4 ОПШТИНЕ РС ПАЛЕ СУ ТАДА. НЕМА ОПРОСТА, ВЕЋ И БОЖИЈИ СУД. И СРАМ ИХ БИЛО. ОНИ ИСТИНА НЕМАЈУ КАРАКТЕР. СРБИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАЉ

25.09.2022 18:36

СНСД, ЈЕСУ УШТИМАНА МАШИНЕРИЈА ЗА УНИШТЕЊЕ РС. ПОМОЋУ СИРОМАШЕЊА И РАСЕЉАВАЊА. ЗБОГ ЊИХОВ РАДА ТАКВОГ СНСД ТРЕБА ТУЖИТИ И ТО ОКВАЛИФИКОВАТИ , КАО ЗЛОЧИН ПРОТИВ РС. ПА НЕКА СЕ СУД СА ТИМ БАВИ. А МИ ОЛОВКОМ ИМ ОДУЗИМАМО ВЛАСТ. НИКО ДРУГИ. НИ ШМИТ НИ ПУТИН, НАМА ИЗА ПАРАВАНА НЕ СМЕТА. МИ СЕБЕ СПАШАВАМО. ОНИ СУ СЛОЖНИ БИЛИ, ЈЕР СУ КОРИСТИЛИ РЕСУРСЕ. ДОВОЉНО ЈЕ БИЛО НА РТРС СТАЛНО, СЕБЕ ХВАЛИТИ. И НАРОД НИЈЕ ИНФОРМИСАН О СТАЊУ У РС И Б И Х. НЕМА ПОПРАВНОГ ИСПИТА. САДА 2 1О 22 НАС СЕ ЈЕДИНО ПИТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.09.2022 18:41

МА КАКВЕ ТРИ БАНКЕ. ПРОПАЛА ДРЖАВА. САВ СИСТЕМ ДЕМОЛИРАН. СНСД ТРЕБА ТУЖИТИ ЗА ЗЛОЧИН. УНИШТЕЊЕ РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.09.2022 18:49

У ПРАВУ СИ ГОВЕДАРИЦА. НА БОЉЕГ СЕ ТРЕБА УГЛЕДАТИ. СРБИЈА ЈЕ НАШ УЗОР. НЕКА СМО ЕНТИТЕТ. У СВЕМУ МОЖЕМО НАПРЕДОВАТИ. НЕМА ЗАБРАНЕ, САМО ТРЕБА СЛОГЕ И РАДА. СА НОВОМ ВЛАСТИ И БИЋЕ ТАКО. МИ НАРОД ЗБОГ СЕБЕ ГЛАСАМО ЗА: МИРКА, ЈЕЛЕНУ, ВУКАНА И ЗА.СВЕ СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ