Народ се увјерио: Преваре више не могу проћи

- Слуша све што му говори Запад, дошао је као дашак свјежине Медлин Олбрајт и нема право никоме ништа да приговори, каже Небојша Вукановић посланик у НС РС у рубрици "Без увијања" јутрањег програма БН ТВ говорећи о Милораду Додику. Вукановић наводи да је Додикова посјета Путину, тачније сликање са Путином само поигравање српским емоцијама!

Република Српска 23.09.2022 | 13:04
Народ се увјерио: Преваре више не могу проћи

-Када Милораду Додику падне популарност он лансира неку крупну причу, која наравно, сваки пут изнова и изнова пропадне, каже Вукановић и додаје да је то "гомила лажи и превара човјека који је плаћеник".

-Када је он 2006. причао о томе како ће нас тобож да отцијепи, да ће Република Српска да буде самостална, независна, онда је он на томе добио изборе. То је постао талас који је манипулисао овим добрим, али и нажалост наивним народом и онда је манипулисао народом више изборних циркуса", казао је Вукановић и подсјетио да је Додик дошао ту као дашак свјежине Мелдин Олбрајт и да од почетка до данас има подршку сила запада, а то што се слика са Путином то је само поигравање са емоцијама Срба који су русофили.  

Сличну слику имали смо, каже Вукановић, и прије свега неколико дана када је Додик сазвао посебну сједницу како би се њемачком амбасадору рекло НЕ, па је не прерасло у изненадно ДА!

На питање како је дошло до преокрета, Вукановић одговара: -Имао је један изненадни телефонски позив у коме су му његови страни ментори  рекли „то ти је црвена линија“ ако је пређеш биће жестоких санкција, можда те и скинемо са листе...

Говорећи о Републици Српској, Вукановић је рекао да се она разара и привредно и економски, морално и демографски, на сваки начин. За све криви власт.

-Све задужује, сад је остало да прода Електропривреду и да ми останемо празна љуштура која суштински нема ништа, а само замислите у ком је стању Електропривреда кад је у јулу Република Српска за увоз струје платила 47.000.000КМ, а онда се господин Петровић Лука) задужио 10.000.000КМ да би могао купити нафту за Електропровреду. А то је господин Петровић, Додиков послушник, који је ту функцију в.д. директора, која је временски ограничена, обавља већ 4 године потпуно незаконито јер закон јасно каже да онај који је генерални секретар у владајућој странци не може бити на мјесту директора", каже Вукановић.

Али народ је тај, према ријечима народног посланика, који може да каже ДОСТА ЈЕ.

"Ако се може стиснути Додик па да бјежи из Скупштине да нико не смије проговорити и ако ми из опозиције, пар нас може да га стисне да не смије да преда Алумину Павгорду и Зорану Стевановићу, ако их можемо стиснути да одустану од продаје Љубије онда је то јасан доказ да народ има моћ. Те побједе су добијене без икакве институције, само са телефоном и борбом народа", мишљења је Вукановић.

Он каже да као народни посланик представља народ и да жели да народ зна да је јачи од сваког властодршца!

-Циљ ми је, прије свега, да народ који клечи пред лажним моћницима, корумпираним политичарима схвати да је у народу снага, и ако ја могу као један појединац ући у скупштину и све њих ућуткати да се разбјеже, пред ким онда клечите, а то су они који су већ на врху.

Борба за боље сутра никад неће и не смије престати, дужни смо народу, каже Небојша Вукановић у рубрици "Без увијања" јутрањег програма БН ТВ.

(БН)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Брест

23.09.2022 11:28

Вала си се Вукановицу окрузио безвезе људима. Није сва памет у свадји са сваким има несто и у мудрости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Брест

23.09.2022 12:59

Свака част за коментар!

Name

Ре

23.09.2022 13:36

Тако је ,мудро је узети отпремнину па се вратити у парламент а своје насљеднике запослити у мрске институције БИХ за тебе је то мудро и тако се воли РС.

Name

Попај

23.09.2022 11:40

Друже Вукане...! Да ли је боље да те људи воле или да те се боје, и обрнуто? било би најбоље и једно и друго, али пошто је тешко та осећања сјединити, па се треба одрећи или једног или другог, сигурније је да те се плаше него да те воле. Али може рећи да су сви људи углавном незахвални, непостојани, притворни, да беже од опасности и да су лакоми на добит. Док им чиниш добро, душом и телом су твоји…. а кад се надјеш у опасности окрену ти ледја." ... ово је стварност и то Рудоња зна...а ви...????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

23.09.2022 11:45

Они су подлаци, необразоване хуље са купљеним дипломама, мрачном прошлосћу уличара и робијаша, џепароша, дилера и отимача дјечијих патика, али су им се јахте јако допале, свиђа им се шведски сто и то да цијелу торту ставе пред себе. Свјесни да се за све ово добија - робија. Ово су одлазећи полусвјетови, надам се поштеним изборима. Поздрав за добре људе, без обзира на вјеру, нацију у мишљење. Браво Вукановићу, имаш срце, а остало вјежбај, буди све бољи. Они су подлаци, необразоване хуље са купљеним дипломама, мрачном прошлосћу уличара и робијаша, џепароша, дилера и отимача дјечијих патика, али су им се јахте јако допале, свиђа им се шведски сто и то да цијелу торту ставе пред себе. Свјесни да се за све ово добија - робија. Ово су одлазећи полусвјетови, надам се поштеним изборима. Поздрав за добре људе, без обзира на вјеру, нацију у мишљење. До ослобођења, идемммоооооо, уз Јелену и Вукана...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кеси моом

23.09.2022 14:50

Додик је до мјеста премијера 97 доса тако сто га је предлозила Б Плавсиц ,имао је мозда два посланика у Парламенту !!!Наравно морао је имати подрску вазних фактора!!!!Елем,никад се незна ко добија или добива ,тј губи се готово никад док је глава на раменима!

Name

Брацо

23.09.2022 12:02

Господо, Вукан никад није промашио.Он је све до сада тачно предвидио и у свему је у праву.Најискренија душа, толико искрен да није за политичара нашег поднебља гдје то постало голи лични интерес.Голи лоповлук, част појединцима који су малобројни.Знате ону причу кад су ђетићи добили унука па су прорицали шта ће бити кад порасте.Једни кажу фудбалер, други учењак а ђед вели политичар.-Како питају. - Видите, да гледа у очи а сере, каже ђед.Рођени политичар.То важи и за БиХ. Част онима за које се ово не односи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Армагедон

23.09.2022 12:23

Кампању коју води Вукановић заједно са народом мислим да је за изучавања, " Докторске Дисертације". Ово што ради и на који начин је невероватно, мислим да и он није свјестантан успеха у кампањи, само погледајте видео клипове, убедљиво са највише прегледа. Координацију и борбу коју води свакодневно са народом против режима је врхунска оком добро видљива и слободарска а нарочито доказива. Зато поручујем само се на овакав начин може сачувати ЧАСТ, УГЛЕД, ПОШТОВАЊЕ једног човека и једног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустриа

23.09.2022 12:31

Нека те драги Бог цува, да помогнес том народу! Велики наклон за искреног, образовног цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ.

23.09.2022 13:36

Поштен и искрен.Добија наше гласове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

23.09.2022 15:31

Ста је оно људи,сто Руси бјезе из Русије??Хоцел Милорад насе цланове снсд мобилисати и Путину испоруцити‼️И био би ред ,посто су сви редом дезертери ,нек бар једном узму уцесце и помогну браци

Name

Зив био Вукане

24.09.2022 00:03

Мислио сам да це Јелена побједити, а сада сам убједјен да це Додик. У Бијељини вец су поцели куповати гласове (Додик) дају по 100 км. И ја сам узео и одма изгубио у кладионици Моззарт Али цу гласати за Јелу. Убједјен сам да це побједити Додик захваљујуци куповини гласоца

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

24.09.2022 20:36

ВУКАН ЈЕ ПРВИ У ОПОЗИЦИЈИ И ПРАВИ БОРАЦ ЗА НАРОД. ИСКРЕН,ПОШТЕН, И БЕЗ ПАРА ОД ДРУГИХ. ЖИВ БИО. ТЕБИ, ЈЕЛЕНИ И МИРКУ ДАЈЕМ ГЛАС. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.09.2022 07:33

ПОШТЕН И ИСКРЕН И ПАМЕТАН И ВРИЈЕДАН. РИЈЕТКО, СВЕ ОСОБИНЕ, КОД ЈЕДНОГ ЧОВИЈЕКА. ГЛАС ПРВО, ВУКАНУ, ЈЕЛЕНИ, МИРКУ И СА ЊИХОВИХ ЛИСТА СВИМА. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАЉ

25.09.2022 07:35

ЖИВ БИО ВУКАНЕ. И ТАКВИХ СЕ МНОГО РАЂАЛО. АКОБОГДА. ЗА ТЕБЕ СМО СВИ. И ЈЕЛЕНУ И МИРКА И ЗА СВЕ СА ВАШИХ ЛИСТА.

ОДГОВОРИТЕ