Уместо свадбе раскид: Аца Софронијевић и популарна водитељка раскинули веридбу!

Александар Аца Софронијевић, један од најпознатијих српских хармоникаша, према сазнањима Курира, раскинуо је веридбу са водитељком Сањом Ћулибрк.

Забава 22.09.2022 | 17:20
Уместо свадбе раскид: Аца Софронијевић и популарна водитељка раскинули веридбу!

Добро обавештен извор близак некадашњем пару испричао је за наш лист да њих двоје нису у емотивној вези већ неколико месеци, али да су остали у пријатељским односима.

 
Aleksandar Sofronijević, Sanja Ćulibrk <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР ПРИВАТНА АРХИВА

- Сви су очекивали њихову свадбу и многе је њихов раскид изненадио, али они нису желели да причају о томе. Колико сам ја упућен разлог раскида није никакав скандал, превара или свађа... Једноставно су схватили да нису једно за друго и да неће моћи старост да дочекају заједно због чега су се договорили да се разиђу. Када се сретну нема непријатности. Аца је озбиљан професионалац, а између њих нема зле крви па не чуди што су наставили нормалну комуникацију и сарадњу - испричао је за Курир извор близак Софронијевићу и водитељки.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/09/22/15/3183521_имг20220922wа0006_фф.јпг?вер=1663851707" алт="Аца Софронијевић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР ПРИВАТНА АРХИВА

Контактирали смо и Ацу офронијевића, који је потврдио наша сазњана и открио да Сањи жели срећу у даљем животу:

- Било нам је лепо, живели смо фино. Једноставно смо схватили да нисмо једно за друго и одлучили смо да се разиђемо. Сањи желим сву срећу у животу. Ми смо остали у коректним односима, мислим да тако и треба да буде јер смо обоје зрели и остварени људи - казао је Аца.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар