Напунили џепове, па заказали наступе за дочек 2023.

Иако је летња сезона завршена, певачи су већ пожурили и заказали новогодишње наступе. Дочек 2023, међутим, значајно ће се разликовати од претходне године, јер ће се певачи по свему судећи добро опарити.

Забава 21.09.2022 | 20:42
Напунили џепове, па заказали наступе за дочек 2023.

Како се недавно писало, цене "обичних" тезги су знатно скочиле, па самим тим и новогодишње које су и иначе неколико пута више. Неколико извора блиских естради потврдило је за медије ову информацију, а оно што сви кажу јесте да је потражња без обзира велика. Њихови хонорари ће вас шокирати.

 

Саша Матић је брзином светлости уговорио новогодишњу тезгу у Бечу, али је неће наплатити 50.000 евра као прошле године, већ десет хиљада више.

Aca Lukas, svadba, Lazar Vuksanović, Saša Matić
ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

Аца Лукас до краја године имаће бројне наступе, између осталог и концерт у београдској арени, а годину ће успешно закључити новогодишњим концертом у једном луксузном престоничком хотелу за 80.000 евра.

Aca Lukas
ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

Извор близак естрадним водама, рекао је за наш портал и да је Ацо Пејовић у финишу преговора за дочек који ће наплатити ове године 80.000 евра.

Наташа Беквалац пре четири дана се вратила са америчке турнеје, те вероватно зато није још прецизирала место наступа, али како смо сазнали од извора блиског певачици после 31. децембра биће тежа за 40.000 евра.

И Александра Пријовић прати тренд са ценама, па је вредност њеног појављивања у празничној ноћи ове године скочила на 40.000 евра.

Aleksandra Prijović
ФОТО: АТА ИМАГЕС

Милица Тодоровић резервисала је место у једном познатом клубу у Штутгарту, а зарадиће 25.000 евра за вече.

Ипак, Светлана Цеца Ражнатовић и даље је рекордерка. Како се сазнаје, певачица ће и ове године, када буде заказала концерт за дочек, наплатити ангажман у висини од чак 100.000 евра.

(Курир.рс/24 седам)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Татар

21.09.2022 19:16

Е народе луди и глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

21.09.2022 20:10

Бас тако.Отприлике мозес за ноц попити и појести око 60-70КМ.И ок,ето НГ је па цес дати 100КМ за мени без ограницења.Али није ми јасно да неко иде на наступе ових пјеваца,гдје мени не мозе бити испод 300КМ,инаце газде нема нигдје.То не могу да схватим...

Name

Ее

21.09.2022 19:26

То само пролази на брдовитом балкану фолкераси фармее задруге кладионице зло и наопакоо народ бјези у Европу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није

21.09.2022 21:36

Народ,још гладан,колико треба бити.Ово је срамно.

Name

Алоо

21.09.2022 23:11

Ја нзм због цега народ пзни дзепове овим пјевацима,који ми све висе лице на лесинаре,користе ко ова власт корона аферу.Треба и њима зако ном стати у крај.Јер то богацење .

Name

Чико

21.09.2022 21:44

Држава само треба да донесе закон о опорезивању кича и шунда у износу од 90% и проблем трајно ријешен. Све ове неписмене искомплексиране пјеваљке нестају са сцене истог момента. Нико из овог полусвијета са тзв естраде не плаћа порез држави Србији, док за наступе у Европи све и пени исплате државама у којима наступају. Питајте им менаџере. У Америци те добар и способан адвокат може извући од робије за многа кд, али за утају пореза нема пардона. Ал Капонеа су спаковали у затвор због утаје пореза а не због убистава и прохибиције. Зашто им држава дозвољава да несметано врше утају пореза? Зато што је турбо фолк дио агенде за Балкан који је распадом Југославије претворен у колонијалну регију из које западне земље извлаче најбоље, а нама су наметнули овакав полусвијет да нам изигравају звијезде и фаце, намећу моделе понаша, културу, стил, итд. А у суштини, све полуписмено и криминално. Све би их опорезовао до кости и заплијенио сву нелегално стечену имовину. Знају то пјеваљке све одлично, зато се и улизују властима, учлањују у странку пјевају џабе на слављима и у кампањама, само да их не дирају и да их пусте да и даље поткрадају државу. Пореска све наравно зна, али добијају пикслу и користе услуге и праве се мртви.

ОДГОВОРИТЕ