Режим покушава да сакрије славље са Милановићем

Лидер СДС је оцијенио да је „дружење“ Милановића (Зорана) и Додика на Додиковом имању након, како је навео, Милановићеве прославе убијања Срба један од најгорих Додикових потеза.

Република Српска 19.09.2022 | 17:35
Режим покушава да сакрије славље са Милановићем

- Ми побјеђујемо, побјеђује народ и то потврђују сва истраживања. Због тога је режим кренуо с најпрљавијом кампањом до сада. Империја се руши и Република Српска од 3.октобра иде другим правцем, казао је лидер СДС и кандидат за српског члана у Предсједништву БиХ Мирко Шаровић.

Власт је, каже он, кренула са прљавом кампањом и види се да постоји центар из кога се тиме управља.

"То је најцрња прљава кампања до сада. Служе се свим и свачим, смишљају разне ствари, а ако противник покушава тим да се служи и да скреће пажњу са битних тема то значи само једно - да има велики проблем. Све снаге су усмјерене да се Додик спаси, не да побједи него да се спаси јер зна шта га послије чека", казао је Шаровић.

Своју тезу Шаровић појашњава:

"То је режим а не власт, а ако сте режим значи да нисте демократски управљали земљом, да има ту свега и свашта. Правда ће да дође по многе и то је потпуно јасно. Они страхују од много тога, један број људи, њих око 50, који су били дубоко инволвирани у прљаве послове, страхују јер знају да ће бити предмет истрага. Они знају шта ће се десити. То ће бити историјски тренутак".

Једна од наших, каже Шаровић, првих мјера биће управо  да се неки велики случајеви који су сада у ладицама и стопирани  да се крене са њима већ у првој години.

"То желимо да видимо, тренутак када ће правосуђе да отвори причу око кључних случајева. Биће то један велики заокрет и јавност то треба да очекује од нас као једну од првих мјера већ у првој години рада. И власт и појединци из власти с правом се боје тога и желе да опстану по сваку цијену", казао је Шаровић.

Он каже да, за разлку од њих и њихове прљаве кампање, говори о томе које економске мјере ћемо донијети за бољи живот, како ћу радити у Предсједништву БиХ као српски члан.

"Истраживања показују да, осим побједе на инокосне функције, способни смо да формирамо Владу РС и Савјет министара БиХ. Слична истраживања власт нема, јер да има, не би се овако понашала и били би много мирнији. Најмање 42 посланика су тренутно достижна, са Јеленом, Вуканом и са мном, и овога пута нећемо дозволити куповину „папака“ јер смо се  овога пута припремили да не дозволимо оно што је Жељка Цвијановић раније радила купујући посланике и чак јавно то признајући", нагласио је Шаровић.

То овога пута, каже он, нећемо дозволити јер смо спремни за такве покушаје.

"Уосталом, када побједимо и добијемо двије основне позиције, предсједника РС и српског члана Предсједништва, они више немају шта да траже. Тај брод тоне и то је кључно", казао је Шаровић.

Лидер СДС је оцијенио да је „дружење“ Милановића (Зорана) и Додика на Додиковом имању након, како је навео, Милановићеве прославе убијања Срба један од најгорих Додикових потеза.

„У хрватској акцији Маестрал убијено је најмање 100 Срба  и примити Милановића након прославе тога чина - то је неопростиво", казао је Шаровић.

(БН) 

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Игор

19.09.2022 16:14

Заиста..Одмах након прославе протјеривања Срба из Јајца и околних мјеста, примити некога ко је то славио је издаја над издајама..Невјероватно цак и за цовјека који нас је толико пута увјерио да висе ради за Хрватску него Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.09.2022 17:56

Тако је и клосарац славио Добровољацку у Сарајеву и то за време короне,када су народ закљуцавали.

Name

XXXЛ

19.09.2022 16:19

Није то њему први пут. Исто је радио са Колиндом и другим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово

19.09.2022 16:32

Бас брига Додика за тим побијеним људима битно је њему да на рацун ти људи он је данас милијардер..Сви крајсници избјегли из крајине за њега не постављају ниста осим да гласају за њега..али то мозе само нека луда будала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

19.09.2022 16:37

Одлази код путина даби договорио одлазак заувјек и колико коста.???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јесен

19.09.2022 20:24

Иде да види оце ли добити азил, ако не онда да се сналази на другу страну, јасно ко дан бели

Name

Ја

20.09.2022 10:41

Јел додо имао скајп апликацију мислим да је то основно средство сваког криминалца а и његов игор

Name

ПОБЈЕДА НАРОДА

19.09.2022 17:00

Све је тако како рече Мирко. Али треба добро чувати гласове, да не одлуче бројачи умјесто гласача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

19.09.2022 19:33

Мирко неце дати.

Name

Саваа

20.09.2022 08:00

Ја гласам против опозиције .Додо права ствар .

Name

Казаница снсд

19.09.2022 17:14

Шаровићу, сдс је побиједио у броду али треба се више радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рушите багру

19.09.2022 17:18

Доста је више. Да коначно прогледамо у октобру ако драги Бог да. А Бог све види!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

19.09.2022 20:32

Опозиција је свјесна да це изгубити,па вец коментарису о преварама.

Name

Приједорцанин М.

19.09.2022 21:59

Шаровићу.требаш знати да му у каммпањи помажу хрватске службе и државни маркетиншки тим.човић се повукао јер види додига губитником а бакир препаднут.

Name

+

20.09.2022 10:41

КАКО ЋЕ САКРИТИ. ЛУКАЧ ПЛАТИО МНОГО КАМЕРА. И МУП ОБУЧЕН, ОПРЕМЉЕН, ПА ДА ИМ ОД ПОБИЈЕГНЕ. ИЗ ОКА. НЕ БИ СМИЈЕЛИ ТО БИТИ.

ОДГОВОРИТЕ