Станишић подијелио официрске видео-снимке: Ово је моја парада поноса

Поводом промоције нове класе официра Војне академије у Београду Милош Станишић се кроз видео-снимке присјетио својих официрских дана у Војсци Србије.

Република Српска 18.09.2022 | 18:24
Станишић подијелио официрске видео-снимке: Ово је моја парада поноса

„Ово је моја парада поноса. Или боље рећи - пет година живота на које сам поносан. Парада поноса која његује праве вредности православља, које су, колико видим, поново на удару разних лобија“, поручује Станишић у објави на друштвеним мрежама.

Нада се, каже, да ће данашњу пажњу добити људи који су газили стојеви корак и поздрављали српску тробојку и химну Боже правде, а не они огрнути заставама боје дуге, који су јуче пљували на светиње и скрнавили вриједности православља.

“Видео је сачињен од тренутака које сам успио да забиљежим камером током школовања и службе у Војсци Србије. Драго ми је што сам те године проводио у прашини и на теренима умјесто на мору”, каже Станишић.

Подсјетио је да је прошло тачно шест година од његове промоције у официра и од надлијетања авиона и поруке пилота коју и дан-данас вјерно прати.

“Колегама честитам први официрски чин и као што рече пилот: Служите часно свом народу и будите понос своје отаџбине! Живјела Србија, живјела Република Српска!”, рекао је Станишић.

Милош Станишић завршио је Војну академију у Београду 2016. године. Послије академије службовао је као командир тима у Специјалној бригади Војске Србије. 

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Www

18.09.2022 16:34

НА ОВЕ МОЗЕ РАЦУНАТИ РЕПУБЛИКА СРПСКА.ЉУБАВ ПРЕМА ОТАДЗБИНИ ЈЕ НАЈВЕЦА ВРЛИНА,А ОВАЈ МЛАДИ ЦОВЈЕК ОБЕЦАВА БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СП

18.09.2022 18:16

Носи их и Додик, и? Шта је урадио у име РС?

Name

Лазар

18.09.2022 21:18

Капа доле младићу.

Name

Прика бн

18.09.2022 19:05

Свако нормалан би требао подрзати младе струцне и људе без досијеа. Тако их нико немозе уцјењиват.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Читаоц

19.09.2022 10:12

Браво момче

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

19.09.2022 11:32

БРАВО ДЕЧКО. НАЈВЕЋА ВРИЈЕДНОСТ ЈЕ ЉУДСКИ ЖИВОТ. А НЕЉУДИ ЧЕСТО ОДЛУЧУЈУ И ТАКВУ МЛАДОСТ УПОТРИЈЕБЕ ЗА СВОЈУ КОРИСТ. УМЈЕСТО ДА СЕ МЛАДИМА ДОПУСТИ ДА КОРИСТЕ ЗНАЊЕ, И СНАГУ ЗА КОРИСНЕ СТВАРИ.

ОДГОВОРИТЕ