Требињци уз Мирка Шаровића и Јелену Тривић (ВИДЕО)

Подршка Требињаца Јелени Тривић и Мирку Шаровићу

Република Српска 17.09.2022 | 21:18
Требињци уз Мирка Шаровића и Јелену Тривић (ВИДЕО)

Требињци су вечерас величенствено приредили дочек предсједничким кандидатима Јелени Тривић, за предсједника Републике Српске,  и Мирку Шаровићу, за српског члана Предсједништва БиХ. 

Требиње је било у знаку опозиционих предсјендичких кандидата.

Како је то изгледало погледајте у видео снимку: 

-Кључни економски ресурс ове земље, Електропривреду, одузећемо из руке једне странке и њихових тајкуна, и вратити је народу, на корист народа, поручио је предизборном скупу у Требињу Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ.

„Ми желимо да сва наша дјеца имају једнаке шансе, а не само она са црвеном књижицом. Једнаке шансе да најбољи, најспособнији и најталентованији добију свој посао. Тако је праведно и таква ће бити политика СДС“ рекао је Шаровић.

Шаровић је додао да ће нова влада коју ће предводити СДС посебну пажњу ставити на обнову и изградњу инфраструктуре у Херцеговини.

„Као приоритет ћемо узети путеве Љубиње – Столац, Берковићи - Невесиње, а кључна саобраћајница коју желимо да промовишемо је брза цеста од Бијељине до Требиња, преко источног дијела Републике Српске, уз аутопут Источно Сарајево – Београд, који ће бити једна од најважнијих саобраћајница у Републици Српској.

Јелена Тривић, кандидат за Предсједника Републике Српске поручила је да је вечерашњи скуп у Требињу показао да на изборима треба очекивати побједу која ће бити само први корак у побједи за бољу Српску.

„Побиједићемо, побиједићемо корупцију којом је Република Српска окована. Ми ћемо ослободити Херцеговину и сачувати народ у Републици Српској, која је наша највећа побједа 20 вијека“ рекла је Тривићева

(БН) 

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Оп

17.09.2022 19:50

Свака част на дочеку тако се дочекује наша преседница хвала јој на свему и другог октобра сви цемо је дочекати са већим аплаузом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тд

17.09.2022 19:51

Браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.09.2022 19:52

Бурлини сада највише задужују и краду, а ви сте опозицијо предани само изборима да добијете власт у празним и презадуженим свим фондовима РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ре

18.09.2022 08:05

Па хајде нам паметњаковицу реци ста да ради опозиција већ да покуша добити изборе и заустави тотални суноврат РС.

Name

Приједорцанин М.

17.09.2022 20:09

Прави дочек правих и часних кандидата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леко

17.09.2022 22:34

Мирко будући члану предсједниства ни у ком случају несмијете дозволити да се милокрад лакташенко извуче са робије са својом светом др шкрбиц за здравство што је први упропастио има их 100 по на десетине и стотине милиона што су покрали приватизације криминалне тендери све ама баш све процесљати свим нецасним судијама моментално отказ први врецо па сви задњим те одвојити судство и полицију од власти

Name

Пуковник

17.09.2022 20:10

Бабаљ до побједе најјачи политицар и најбољи цовјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

17.09.2022 20:12

ПА ОВО ЈЕ ЗАИСТА ВЕЛИЧАНСТВЕНО. ДОСТОЈНО НАШИХ КАНДИДАТА. МИРКА ЗА ЧЛАНА ПРЕДСЈЕДНИШТВА ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ЈЕЛЕНЕ ЗА ПРЕДСЈЕДНИЦУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. ХВАЛА ТРЕБИЊУ. ОВО ЈЕ ПРАВА СЛИКА, КАДА ЈЕ НАРОД ЗАДОВОЉАН, СА НАШИМ КАНДИДАТИМА. САМ БОГ ЈЕ СВЕ ПОСЛОЖИО, ДА У ОВОМ ИСТОРИЈСКОМ ТРЕНУТКУ ЗА РС ПРЕПОЗНАМО НАЈБОЉЕ. ЗАТО СВИ НА ИЗБОРЕ. МОЈЕ ЈЕ МИШЉЕЊЕ. КО НЕ ИЗАЂЕ НА ИЗБОРЕ, ДА ГЛАСА ЗА ПРОМИЈЕНЕ, ДА ЈЕ ИЗДАЈНИК. И КО ИЗАЂЕ, А ГЛАСА ЗА СНСД, ЈЕ ТАКОЂЕ ИЗДАЈНИК: БОЉЕ БУДУЋНОСТИ СВОЈЕ ДИЈЕЦЕ. 8О ГОДИНА СРБИ НИСУ БИРАЛИ ВЛАСТ ИЗ СВОГ НАРОДА. ПА РЕД ЈЕ И ЗАСЛУЖУЈУ САДА. ДОДИК И СНСД, СДА, И ХДЗ, НИСУ ЗАСЛУЖИЛИ НИ ЦЕНЗУС ДА ПРИЈЕЂУ. ОСИРОМАШИЛИ НАРОД, А СЕБЕ ОБОГАТИЛИ. Србин. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

18.09.2022 07:44

Браво на веома јасном тексту . Подвлачим све написано . Здрав и разуман мора се огласити у овом дезорјентисаном врену !!!!

Name

Запад јад

17.09.2022 20:15

Поново имамо урликања, с једне стране, тромавости с друге, али ипак неке ствари остају ... Наравно има ту доста и бице и спиновања и присиљавања, бас као у вријеме комуниста, или пак неких лосих владара и неспосбних у ранијој историји који су се били за власт, па Турци све поклопили, али најиздрзљиви организми су прости иако најспорије добијају нивое ... ДАкле, да нема биља, нема зивотиње, да нема хране нема ни људи ... А посто има онда корекциони фактори људског муцења самомуцење висе но муцење ... Биљке се могу или дијелом могу унистити, дрвенасте, зељасте (новинарима су најомиљеније оне које су дроге, али и милицији која бандите треба да хвата, или људима који зеле да постоје не да "цркају") ... Док су људи осјетљивији ... Ет так ... Сада је Јелена изабрала да носи ... Колко како гдје ... Свијет се лако промјени ... Назалост после отапања запада и пропасти капитализма/колонијализма имамо ово ... Наравно без обзира на (углавном привидни) јад, запад има проблеме и колоније неце добити, него це се гледати како да се заврси са њим ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

17.09.2022 21:50

Свака част Требињци???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

пилот

18.09.2022 06:44

Свака цаст Требињци,све најбоље,до побједе и новог слободног зивота и напокон да удахнемо свјези зрак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РГ

18.09.2022 06:51

Лично ми ништа нетреба али кад видим гдје се живи и како се живи кажем сви заједно смо дно дна. Народ неписмен, необразован, гледа се једна телевизија, немаштина у народу да се оде негдје чак ни родбина се неможе посјетити због недостатка новца даби се нешто напредно видјело, живимо у експрес лонцу гдје се лако манипулише са народом оваквим. Народ треба сватит да од власти која влада пуно година неможе ништа боље очекиват, ови што су опозиција можда су гори, можда бољи али нико неће нешто урадити ако се нешто не промијени. Народ је сам крив не политичари и руководиоци, народ одлучује и има прилику сваке четири године али живимо у комунистичко, комуњарској свијести да је све незамљењиво и неко ће нам одузет ако се промијени а рекох имамо шансу да мијењамо лоше сваке четири године. Мене лично не интересује како живе Европљани, Американци, Руси, Кинези итд. јер се они о мама не брину а само траже нас кад су њихови интереси у питању. Интересује ме како живим ја, комшија, пријатељ, друг, грађани и сви у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Режим пада

18.09.2022 07:58

Браво наша Јелена, браво Мирко.?? Живјела нам наша Република Српска❤️ Срецу желим и Босњацима да се ријесе СДА,а и Хрвати ХДЗ-а. Да сви скупа продисемо пуним плућима. Да видимо имамо ли ми шансу да сви лијепо живимо у демократији и своју дјецу и унуке гледамо овдје а не на Виберу и Скајп-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.09.2022 08:31

Резим пада!Ал мало је да побједе Јелена и Саровиц!Мора побједити опозиција да не би имали прелетаце!Зивио Вукан и његови и све младо а постено и јос неускварено у сдс и пдп

Name

Радивоје

18.09.2022 12:40

Досло је вријеме да се РС ослободи из расљи СНСД-еа и водје криминала и пљацки Милорада Додика и његових послусника

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

18.09.2022 14:43

КОНАЧНО ИМАМО КАНДИДАТЕ: ОД УГЛЕДА, ЗНАЊА И ЗВАЊА. СТИДИМ СЕ ШТО СУ У РС ПРЕТЕЖНО БИРАНИ: КОНОБАРИ, КОНОБАРИЦЕ, ФРИЗЕРИ, ШОФЕРИ, КОЈИ СУ КУПИЛИ ДИПЛОМЕ. ЗАИСТА ЈЕ ЗАВЛАДА, НА СВИМ НИВОИМА, НЕСТРУЧНОСТ И БАХАТОСТ. САМО У СТРАНКУ И БИЛО ЈЕ ДОВОЉНО. КАКО МРШАВИ, ГЛАДНИ РАДНИК И НА 4О СТЕПЕНИ, ДА ЗАРАДИ, ЗА СВЕ. ЗА ПЕНЗИЈЕ, ЗА АДМИНИСТРАЦИЈУ, ЗА ПОЛИТИЧАРЕ. СВИ ОВИ СУ СНСД ДРЖАЛИ НА ВЛАСТИ. БИЛИ СУ ЊИХОВИ ГЛАСАЧИ. САДА: МИРКО, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И НАРОДНИ ПОСЛАНИЦИ СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. Србин. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

18.09.2022 17:26

БРАВО, МИРКО, БРАВО ЈЕЛЕНА. НЕЋЕ ВАМ БИТИ ЛАКО. СВА РС ЈЕ ДЕМОЛИРАНА У СВАКОМ ПОГЛЕДУ. БУРЛИНИ, САДА ЈОШ ВИШЕ РАСКУЋАВАЈУ, КРАДУ, РАСПРОДАЈУ. ЗНАЈУ, ДА ЋЕ У ИСТОРИЈУ. ЊЕГОВИ У СКУПШТИНИ, НИСУ ГА ПОДРЖАЛИ. ДА НЕЋЕ ИМАТИ ПОДШКУ ОД НАРОДА, ЗНАЛО СЕ ОД МОМЕНТА, КАНДИДАТУРЕ. ПА ЗАР ЈЕ МИСЛИО, ДА ЋЕ, ДОБИТИ ГЛАСОВЕ, ОД НАРОДА, КАО ТВОЈ ПРОТИВНИК. СВИ НА ИЗБОРЕ. СВАКИ ГРАЂАНИН РС. ДАЈ ГЛАС, ЗА НАШ СПАС. МИРКО, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И НАРОДНИ ПОСЛАНИЦИ СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. Србин. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олала

19.09.2022 12:19

Ово је дивно видјети. Само да народ остане досљедан својих зеља за промјену.

ОДГОВОРИТЕ