Стражар краљичине гарде срушио се поред њеног ковчега! (ВИДЕО)

Током 24-часовног бдења стражар краљичине гарде срушио се испред ковчега британске краљице Елизабете Друге, док су ожалошћени грађани одавали почаст.

Занимљивости 15.09.2022 | 15:45
Стражар краљичине гарде срушио се поред њеног ковчега! (ВИДЕО)

Стајући тек неколико метара од краљичиног ковчега у Вестминстерском холу, стражар се испрва само затетурао, али брзо задржао да не падне и вратио на место.

Двадесетак секунди касније потпуно је изгубио свест и срушио се на земљу. Неколико других стражара притекло је у помоћ наочиглед шокираних грађана који су се окупили да одају почаст преминулој краљици.

Живи пренос бдења у Вестминстерском холу убрзо је прекинут и настављен је тек сат времена после, преноси <ем>Индепендент.

Званичници још нису открили никакве детаље о узроку губитка свести нити о здравственом стању стражара, а медији преносе да је хитна помоћ морала да га превезе у болницу ради указивања помоћи.

 

<блоцкqуоте цласс="тwиттер-тwеет"> <п дир="лтр" ланг="ен">А Роyал гуард ат тхе Qуеен'с цоффин дуринг тхе Лyинг-ин-Стате хас цоллапсед. Тхе Гуард неарлy цоллапсед моментс еарлиер. <а хреф="хттпс://т.цо/xДXВлБx4бЛ">пиц.тwиттер.цом/xДXВлБx4бЛ

— Мосхе Сцхwартз (@YWНРепортер) <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/YWНРепортер/статус/1570198387483627523?реф_срц=тwсрц%5Етфw">Септембер 14, 2022

<сцрипт срц="хттпс://платформ.тwиттер.цом/wидгетс.јс">

(РТС)

Коментари / 0

Оставите коментар