Нова банка уручила аутомобил срећној добитници

Нова банка је 14. септембра организовала вечерњи пријем, уз пригодан забавни програм, за добитнике наградне игре “Ко Супер Нова картицом плаћа, новим аутом се кући враћа”.

Република Српска 15.09.2022 | 12:23
Нова банка уручила аутомобил срећној добитници

Добитници главне награде, Соњи Милетић из Бањалуке, уручен је аутомобил „хyундаи и30“. Награде су уручене и добитницима тротинета Xаоми Ми 3, Остоји Веселиновићу из Бањалуке и Весни Митровић из Требиња.

Обраћајући се присутним званицама, предсједник Управе Нове банке, Синиша Аџић, честитао је добитницима, а посебно се захвалио дугогодишњем партнеру, компанији Мастерцард, са којим је успјешно реализована још једна љетна наградна игра, као и промоција бољег и сигурнијег начин плаћања – картицом или мобилним телефоном.

– Заједничким снагама радимо на промоцији безготовинског плаћања за грађане Босне и Херцеговине. Циљ наше сарадње је да свима олакшамо приступ финансијским услугама и кроз то пружимо допринос даљем развоју друштва у ком послујемо. Темељи нашег успјеха изграђени су као синергија добрих финансијских перформанси, пажње према заједници и потребама наших клијената. Ми слушамо клијенте, радимо да задовољимо њихове потребе, али исто тако водимо рачуна да се радећи добро осјећамо. Овакви тренуци, када кроз награде срећу уносимо у нечији живот или када окупимо драге пријатеље, чине управо то – носе добар осјећај и за мене и за све запослене у Новој банци – изјавио је господин Аџић.

Испред компаније Мастерцард честитке је упутила Јелена Ристић, регионална директорка за тржишта Босне и Херцеговине, Србије и Црне Горе.

– Сви ми цијенимо практичност, брзину и сигурност у својој свакодневици и то су карактеристике које нам технологије, нарочито оне платне, доносе. У оквиру сада већ традиционалне наградне игре коју организујемо с нашим партнером, Новом банком, корисници Мастерцард картица били су у прилици да се још једном увјере у све те погодности, и како је лагодно плаћати платним картицама у физичком окружењу или на интернету, или онда када се та картица сачува у е-Новчанику, те и сам ваш телефон постане средство плаћања. Честитам свим добитницима на освојеним атрактивним наградама, али хвала и свима који су у наградној игри учествовали. Хвала и нашем дугогодишњем партнеру, Новој банци, на континуираним напорима да на домаће тржиште доносимо функционална рјешења која нашим суграђанима олакшавају живот и свакодневна плаћања чине једноставним, брзим и сигурним – рекла је она.

У 2022. години Нова банка је наставила континуирани раст у свим сегментима, а посебно у сфери безготовинског плаћања. Процес дигиталне трансформације довео је до значајних промјена, које се, прије свега, огледају у промјени фокуса са производа на динамичку сарадњу с клијентима. Више од 20.000 клијената Нове банке тренутно користи један од понуђених облика дигиталних рјешења, од чега је активност на мјесечном нивоу 50%, што је значајан пораст у односу на претходне године.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лактаси

15.09.2022 13:31

Јели све регуларно или намјештено ко и све у овој одрон држави.А банкари највећи мафијаши и дерикозе?

ОДГОВОРИТЕ