Славни глумац пред камерама сазнао да је болестан те послао снажну поруку!

Рајан Рејнолдс открио је да му се појавио полип на дебелом цреву, а своју прву колоноскопију одлучио је да сними како би дестигматизовао тај медицински поступак, пише Паге Сиx.

Забава 14.09.2022 | 20:35
Славни глумац пред камерама сазнао да је болестан те послао снажну поруку!

Глумац из "Деадпоола" и Роб Макелхени, звезда "Ит‘с Алwаyс Суннy ин Пхиладелпхиа" уједно и копредседник фудбалског клуба Wреxхам, одлучили су да се удруже с "Леад Фром Бехинд" организацијом за подизање свести о раку дебелог црева, како би подстакли људе, нарочито мушкарце, да се подвргну том захвату ако буде нужно.

 
Rajan Rejnolds
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН YОУТУБЕ

У Јутјуб видеу који је постављен на Рејнолдсовом каналу, њих двојица су објаснили да желе да докажу како овај "једноставан поступак може спасити животе.

- Иначе никад не бих дао да се неки медицински поступак сними и јавно подели - рекао је Рејнолдс.

- Не можете свакодневно и само тако подигнете свест о нечему што ће засигурно спасити животе. То ми је била довољна мотивација да вас уведем у причу о камери коју ми ​​гурају у гуз*** - објаснио је Рејнолдс у видеу.

Током захвата, Рејнолдс је открио да му је на десној страни дебелог црева пронађен "изузетно суптилан полип", који је одмах уклоњен.

Rajan Rejnolds
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН YОУТУБЕ

- Ово ти је потенцијално спасило живот, и не шалим се, нисам превише драматичан - рекао је лекар глумцу док је показивао слике ткива.

Што се тиче Макелхени, његов лекар је открио је да су му пронашли три полипа који нису били велики проблем, али свакако је добра ствар што су их рано уклонили.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар