Чола Ђоковићима дао дугачак списак захтјева

Најмлађи брат најбољег тенисера света Новака Ђоковића Ђорђе изговорио је у понедељак пред богом судбоносно „да“ својој вереници, спортској новинарки Сашки Веселинов.

Забава 14.09.2022 | 17:32
Чола Ђоковићима дао дугачак списак захтјева

На интимном венчању у Цркви Светог Марка у Београду присуствовали су најближи чланови породице, кумови и неколико блиских пријатеља. <див цласс="адс"><имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2022-09-14/09142022053623.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="667" />

Пре него што су отпутовали у Црну Гору у којој је организована главна прослава која је трајала чак два дана, младенци су с најважнијим људима из свог живота отишли на кратак ручак у ресторан породице Ђоковић на Новом Београду.

Да ништа нису препуштали случају када је у питању организација, сведочи и извор близак Сашки и Ђорђу који је желео да остане анониман.

- Прослава која је организована у Црној Гори сачињена је од два дана тотално различитог провода - почиње извор,.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2022-09-14/09142022053640.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="677" />

-<а хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/5543/зељко-самардзиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер"> Како је музика један од главних елемената добре свадбе, посебно су се потрудили око извођача. Док су првог дана на хотелској забави певали Александра Пријовић, Жељко Самарџић и Сергеј Ћетковић, на партију који је јуче био организован на плажи наступали су Милица Павловић, Саша Ковачевић и оркестар Александра Софронијевића.

- Требало је да наступи и Чола у једном кратком и специјалном блоку, али му се на крају породица Ђоковић захвалила и ангажовала друге звезде. Проблем није био новац, већ захтеви које је Здравко имао да би наступио на свадби. Желео је посебан изглед бине, захтевао је да му готово нико од гостију не прилази, не наручује песме и не фотографише се с њим, а посебне жеље је имао и око смештаја како за себе, тако и за чланове свог бенда. Како је списак жеља био предуг, породица је одлучила да ипак не ангажује Чолу јер је фокус тог дана био на Сашки и Ђорђу, а ипак не на певачима који забављају госте - објашњава извор за Ало

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2022-09-14/09142022053658.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="508" />

Младенцима се са гостима десио и мали пех који наравно није угрозио свадбено весеље.

- Сашка и Ђорђе су на позивницама исписали и дрес код, али га је испоштовао јако мали број људи. Идеја је била да сви буду обучени у нијансама боје коже или у нијансама орашастих плодова. То се посебно односило на мушке кошуље, али се јачи део званица углавном појавио у белим кошуљама - открио је извор.

Било је ово свадбено весеље на високој нози, а извор наводи да је сваки гост испоштован до крајњих граница.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2022-09-14/09142022053717.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="1750" />

- На свадби је било око 80 званица, а као што знате, сви су из Београда допутовали авионом и имали су плаћене карте и смештај у Портоновом. До места на којима су били заказани свадбена вечера и парти на плажи долазили су организованим превозом колима и нико није ишао пешке иако им је смештај био удаљен свега 500 метара. Дан пре него су отишли у Херцег Нови послали су мени с понуђеним јелима, па су бирали између месног и рибљег. На лицу места чекала их је наручена храна, али и јапански мени који је припреман у том тренутку. Поред домаћих и страних вина, на свадби се служило чак и јапанско пиво којим су многи били одушевљени.

(курир.рс/ало)

Коментари / 0

Оставите коментар