Са породицом дечка лажирала своју отмицу тражећи откупнину од мајке!

Једна жена из Шпаније недавно ухапшена на шпанском острву Тенерифе је у завери са породицом свог дечка лажирала своју отмицу тражећи од своје мајке откупнину од 50.000 евра!

Занимљивости 13.09.2022 | 16:30
Са породицом дечка лажирала своју отмицу тражећи откупнину од мајке!

Гуардиа Цивил, једна од две шпанске националне агенције за спровођење закона, објавила је узнемирујуц́и видео на којем се чини да се види жена са повезом на очима са мрљама крви на лицу, везана за столицу и са великим ножем у грлу.

Млада жена јеца и говори својој мајци да је киднапована и да треба да плати откупнину од 50.000 евра киднаперима ако икада више пожели да је види живу. Међутим, није све како изгледа…

Горе описани видео за откуп је веома стваран, али сама киднаповање није. Према шпанској полицији, наводна жртва приказана на снимку лажирала је сопствену отмицу уз помоц́ породице свог дечка искључиво да би преварила своју мајку да плати откупнину од 50.000 долара

У снимку који је објавила Гуардиа Цивил, наводна жртва тврди да не зна ко су њени нападачи нити зашто су је изабрали, али она упуц́ује мајку да плати откупнину тако што ц́е бацити 50.000 евра у готовини на одређеној локацији. Она такође упозорава мајку да су јој отмичари прислушкивали куц́у и да би сваки покушај да се обрати полицији значио крај њеног живота.

Мајка жртве је наводно пристала на захтеве киднапера; подигла је из банке 50.000 евра, али је и тајно обавестила полицију о ситуацији своје ц́ерке.

Полицијска истрага је почела испитивањем мајке жртве, која је напоменула да је у више наврата вец́ уплатила укупно 45.000 евра, пошто је поштом добила писмене претње о животу његове ц́ерке. У мислима је чувала своју ц́ерку дајуц́и мистериозним криминалцима оно што су желели. Никада није схватила да је она заправо права жртва!

Када су сазнали да је жртвина мајка недавно била преварена, полиција је почела да истражује жртву и њеног дечка брзо схвативши да јој је породица њеног дечка помогла да јој омогући целу превару. Након што је полиција установила да је отмица можда и инсценирана, требало им је само 24 сата да реше случај.

Након активирања протокола за отмицу, службеници Гуардиа Цивил фокусирали су се на лоцирање породице жртвиног дечка и, срец́ом, успели да их пронађу све, укључујуц́и и наводно отету жену, у опскурној соби за игру, коцкајуц́и се. Сви су приведени и на крају признали да су лажирали отмицу.

Претресом куц́е осумњичених, Гуардиа Цивил је пронашла оруђе које је коришц́ено за симулацију отмице, велики нож, марамицу којом је млада жена била везана и флашу вештачке крви.

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/хqРл3лЕмТXУ" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар