Оптужила мужа да јој је украо и продао њен бубрег!

Једна Индијка оптужула је свог мужа да јој је украо, ​​а затим продао њен бубрег на црном тржишту без њеног пристанка. Рањита Кунду, средовечна жена из Кодамета, села у индијској држави Одиша,тврди да је њен муж украо и продао њен бубрег пре четири године.

Занимљивости 13.09.2022 | 15:23
Оптужила мужа да јој је украо и продао њен бубрег!

За његове поступке сазнала је тек недавно, након што је била код лекара због болова у стомаку и сазнала да има само један бубрег.

Жена тврди да је 2018. године, под изговором да је одвезе у болницу на операцију уклањања камена из бубрега, њен супруг договорио да јој се извади један бубрег како би могао да га прода на црном тржишту.

2018. године мој муж ме је сместио у приватну болницу у Бубанешвару након што сам добила камен у бубрегу и тамо је продао један од мојих бубрега без мог знања и сагласности. Нисам знала за цео инцидент јер сам доблао анестезију. Мој муж је продао бубрег једном Асиму Халдару из села МВ-38 у нашем округу”, рекла је жена индијским новинарима.

Рањита тврди да је њен муж, идентификован као Прасант Кунду, држављанин Бангладеша који је боравио у њеном селу као илегални имигрант. У браку су били 12 година и имају двоје деце, сина и ц́ерку.

Пре осам месеци наводно је напустио породицу и побегао са другом женом. Рањита је избачена из породичне куц́е и тренутно живи са родитељима.

Калинга ТВ је известила да се, отприлике у време када се наводни инцидент догодио, пар свађао око мираза, а муж је одлучио да украде и прода Рањитин бубрег како би добио новац за који је сматрао да му се дугује.

Рањита Кунду је недавно поднела тужбу против свог мужа и снаје, оптужујуц́и их да су планирали крађу, а затим продају њеног бубрега без њеног пристанка користец́и фалсификоване документе. Полиција је од тада привела Прасанта и наводно истражује случај.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар