Ухапшени Албанци осумњичени да су ранили Србе на КиМ

- Двојица Албанаца, осумњичена да су синоћ у Бабином мосту код Обилића тешко ранили Немању Митровића (19) и његовог оца Сашу, су ухапшена, сазнаје Тањуг.

Србија 13.09.2022 | 10:45
Ухапшени Албанци осумњичени да су ранили Србе на КиМ

Један од ухапшених је из породице Шабани.

Како је раније саопштила Канцеларија за КиМ, младић Немања Митровић (19) из Бабиног Моста избоден је касно синоћ у раме и у предјелу врата од стране локалне албанске породице која их већ дуже вријеме малтретира.

Са Немањом је по рукама и стомаку исјечен и његов отац Саша који је покушао да одбрани сина, наведено је у саопштењу.

Отац и син су превезени у КБЦ Приштина, а током ноћи транспортовани су у КБЦ Косовска Митровица, гдје је Немањи урађена комплетна дијагностика и он је смјештен на одјељење хирургије.

Њихово стање је, према ријечима директора КБЦ Косовска Митровица Златан Елека тренутно стабилно и они се налазе на одјељењу хирургије, а под 24-часовним надзором дежурних хируршких екипа.

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић саопштио је да је чињеница да је Немања Митровић убоден у предјелу врата, јасно указује да је ријеч о покушају убиства, као и да ће Канцеларија пружити правну помоћ породици како би локални Албанац из породице Шабани одговарао за своја злодјела.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Босанска Дубица

13.09.2022 09:54

Па помогли су му Албанци, тј доктори. Шта још треба? Нападачи ухапшени. У БиХ , када Павославци нападају Бошњаке, нема хапшења!

ОДГОВОРИТЕ